Ο Μουνιόθ το είπε, η Ανόρθωση το «φωνάζει»!

Ήταν θέμα ποιότητας, το παιχνίδι της Κυριακής μεταξύ της Ανόρθωσης και του Άρη. Όσο και να προσπάθησαν οι ποδοσφαιριστές του Μουνιόθ, όσο και να διάβασε τον αντίπαλο ο προπονητής της «Κυρίας» ήταν αδύνατο να σταματήσουν την «ελαφρά ταξιαρχία» που χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης πήρε μία... επαγγελματική νίκη.

Δεν είναι ότι δεν δούλεψε το σχήμα, ή ότι δεν προσπάθησαν οι παίκτες. Η ατάκα του Μουνιόθ τα λέει όλα. «Χάσαμε από μία καλύτερη ομάδα με υψηλότερο επίπεδο». Αυτό... και τέλος.

Στη διάσκεψη Τύπου, επίσης, άφησε να νοηθεί ότι η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι κομβική για την Ανόρθωση. Και δεν είναι ψέμα, με όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο σημείο που θα ήθελε ο ίδιος. Λείπει η ποιότητα από αυτή την ομάδα, και όσο και να προσπαθεί με το υλικό που έχει στη διάθεσή του, έχει... ταβάνι. Ένα ταβάνι που φαίνεται και στον βαθμολογικό πίνακα.

Με λίγα λόγια, ο Ισπανός το είπε, όμως η Ανόρθωση «φωνάζει» ότι θέλει ποσοτική και ποιοτική ενίσχυση σε ένα μήνα για να διορθώσει ότι διορθώνεται!

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο