Πηλακούτας: "Αν μπω στη διαδικασία να απαντήσω στον κ. Χριστοδούλου..."

Δηλώσεις από τον Σάββα Πηλακούτα στο Ράδιο Πρώτο για την εποχή Τιμούρ στην Ανόρθωση, την παρουσίαση της Παρασκευής, την εκδήλωση με τον κόσμο και τον προγραμματισμό. Δεν θέλησε ν' απαντήσει στον πρόεδρο της Δόξας για τις δηλώσεις που έκανε προ ημερών για τον μεταξύ τους αγώνα.

Οι δηλώσεις του Σάββα Πηλακούτα στο Ράδιο Πρώτο:

Για Κετσπάγια: "Πρόκειται για μία ισχυρή αθλητική προσωπικότητα της Ανόρθωσης. Είναι γνωστά τα επιτεύγματα του ως ποδοσφαιριστής και προπονητής. Η πλειοψηφία του κόσμου επιθυμούσε την επιστροφή του στην ομάδα και αυτό φάνηκε και από τις αντιδράσεις. Την ερχόμενη Παρασκευή η παρουσίαση του είναι αποκλειστικά για τους δημοσιογράφους. Αρχίζει μία νέα εποχή στην ομάδα και αυτό φαίνεται να αρέσει στον κόσμο της Ανόρθωσης. Επιτέλους αυτή η χρονιά φτάνει στο τέλος της. Είναι πιθανόν να είναι και ο κ.Πουλλαίδης στην παρουσίαση του Τιμούρ".

"Δεν υπήρχε σκοπό να διαρρεύσει αυτή η επιστολή, ενοχλήθηκε ο κ. Χαμπουλλάς. Αυτές οι ενέργειες δημιουργούν δυσκολίες. Δεν είναι κακό να γνωρίζει κάποια πράγματα ο κόσμος, όμως καλό θα ήταν κάποια να μένουν στα της ομάδας. Η διάθεση του κόσμου να βοηθήσει είναι τεράστια. Βλέπει ότι όλες οι ενέργειες γίνονται προς την σωστή κατεύθυνση".

"Ο προγραμματισμός μας είναι σ' εξέλιξη, απόλυτα υπεύθυνος σε αυτό είναι ο Τιμούρ, θα τα πει καλύτερα ο ίδιος. Όποτε υπάρξει κάτι περισσότερο θα το πράξουμε. Μένουν κάποιες τελευταίες υποχρεώσεις, μόλις ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα θα έχουμε εξελίξεις".

"Έχει δοθεί η πρώτη δόση, το ανέλαβε προσωπικά ο κ. Πουλλαίδης."

Για την εκδήλωση με τον Τιμούρ: "Πρόκειται για μία πρωτοβουλία των ατόμων που βρίσκεται στο οίκημα και είναι προσκεκλημένος ο Τιμούρ. Θα υπάρχουν διάφορα για όποιον θελήσει να έρθει και μετά να πάει να παρακολουθήσει το παιχνίδι".

"Η εικόνα της ομάδας μας δίνει απαντήσεις για τα όσα γράφονται και λέγονται για τον αγώνα με τη Δόξα. Αν μπω στη διαδικασία να απαντώ στον κ. Κώστα Χριστοδούλου, χωρίς να υπάρχει οποιοσδήποτε λόγος, θεωρώ πως είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Οι απουσίες μας είναι πολλές. Ο μοναδικός από τους τραυματίες που μπορεί να υπολογίζεται είναι ο Μπέκα Μικελντάντζε"

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο