Οι δύο δρόμοι του Απόλλωνα για τον αντί-Βουκασίν

Οι απώλειες του Απόλλωνα στο λεμεσιανό ντέρμπι με τον Άρη δεν περιορίστηκαν σε επίπεδο βαθμών.

Πέραν της ήττας (1-3) οι πρωταθλητές έχασαν -και δη έως το τέλος της σεζόν κι ακόμη παραπέρα- τον Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος θα χρειαστεί από έξι έως οκτώ μήνες για να αναρρώσει από τη ζημιά που υπέστη στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός θα αφαιρεθεί από τη λίστα των «κυανολεύκων» στην ΚΟΠ, ωστόσο το θέμα για τον Κωνσταντίνο Μακρίδη είναι πώς θα καλύψει το κενό του.

Η μία επιλογή είναι η απόκτηση ενός στόπερ από το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, μολονότι η αρχική στόχευση ήταν η έλευση ενός δεξιού μπακ. Αν αποφασιστεί να ακολουθηθεί αυτή η οδός, δεν αποκλείεται να αναζητηθεί ποδοσφαιριστής που να μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις.

Η άλλη επιλογή είναι η κάλυψη του κενού εκ των έσω, προκειμένου να μην επηρεαστεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Τη δεδομένη στιγμή οι διαθέσιμοι κεντρικοί αμυντικοί είναι οι Ρομπέρζ, Πεϊμπέρν και Αρτυματάς. Ο πρώτος είναι αριστεροπόδαρος, οι άλλοι δύο δεξιοπόδαροι.

Από τους παίκτες του υφιστάμενου ρόστερ στη θέση του στόπερ έχουν αγωνιστεί ήδη ο Αλεσάμι και ο Μαλεκκίδης, αμφότεροι αριστερπόδαροι. Θεωρητικά, συνεπώς, ο Απόλλωνας μπορεί να καλύψει το κενό στη θέση του τέταρτου ιεραρχικά στόπερ με έναν εκ των δύο δίχως να διαταραχθούν οι ισορροπίες.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση του προπονητή των πρωταθλητών.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο