Θέλει να φέρει Λεμεσό τον Βάγκνερ!

Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει μέχρι το κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου του Ιανουαρίου και η αναζήτηση ενίσχυσης στη γραμμή κρούσης συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στην Καρμιώτισσα.

Η μεταγραφή του Μπαγκαλί Νταμπό από τον Απόλλωνα δεν προχώρησε, αλλά ο σύλλογος των Πολεμιδιών έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο ακόμη έναν παίκτη με θητεία και παραστάσεις από το κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον Τόμας Βάγκνερ, ο οποίος την περίοδο 2020/21 είχε φορέσει τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας (30 συμμετοχές, 17 τέρματα, τρεις ασίστ) και δείχνει ανοικτός στην προοοπτική ενός δεύτερου περάσματός του από το νησί της Αφροδίτης.

Ο Τσέχος επιθετικός ανήκει στην Πρίμπραμ, η οποία είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία της β' κατηγορίας της Τσεχίας, και ευρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους ιθύνοντες της Καρμιώτισσας. 

Στο λεμεσιανό σύλλογο, ωστόσο, κοιτάζουν παράλληλα και για άλλες λύσεις, καθώς ο χρόνος λιγοστεύει και πρέπει να είναι έτοιμοι να αντιδράσουν, αν για τον οποιονδήποτε λόγο στραβώσει η δουλειά με τον Βάγκνερ.

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο