Με τον... χαρακτήρα του Τιμούρ

Με τον χαρακτήρα του Τιμούρ Κετσπάγια θα στηθεί η νέα ομάδα για τη σεζόν 2019/20. Η νέα Ανόρθωση στη δεύτερη θητεία του Γεωργιανού τεχνικού θα έχει τη σφραγίδα του Κετσπάγια, θα είναι ο απόλυτος άρχοντας του προγραμματισμού και των ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώνουν την ομάδα.

Ο 51χρονος κόουτς γνωρίζει πολύ καλά τι θέλει για τη νέα περίοδο, τους στόχους που έχει θέσει και τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν στην Ανόρθωση. 

Από τα λεγόμενα του δεν φάνηκε ότι θα προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή - αεροδρομίου όπως είθισται εμείς οι δημοσιογράφοι να λέμε, αλλά θα κυνηγήσει παίκτες με μεγάλη θέληση και μπόλικη όρεξη για δουλειά. Αυτός είναι ο χαρακτήρας του Τιμούρ, δεν θ' αλλάξει και όποιος πιστεύει ότι δεν μπορεί ν' ανταπεξέλθει στα θέλω του, θα αποτελέσει παρελθόν.

Πρώτο του μέλημα εδώ που έχει φτάσει η Ανόρθωση, είναι να επαναφέρει και τη νοοτροπία στην ομάδα της Αμμοχώστου. Αυτό το στοιχείο έχει χαθεί και είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι με την επιστροφή Τιμούρ, επανέρχεται η τάξη και ηρεμία στην «Κυρία». 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο