Το θέμα που είναι στα επείγον...

Οι εξελίξεις της απομάκρυνσης του Γιάννη Αναστασίου από τον πάγκο της Ομόνοιας, αναγκάζουν τον Νεόφυτο Λάρκου να κινηθεί πρώτα για τον αντικαταστάτη του και μετά για τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν "Ηλίας Πούλλος".

Πρώτο μέλημα του κ. Λάρκου είναι η εξεύρεση του νέου προπονητή, ένα θέμα το οποίο από τη Δευτέρα εκκρεμεί και ίσως να μην κλείσει ούτε αυτή την εβδομάδα.

Οι προτάσεις έρχονται βροχές στους "πράσινους", αρκετοί μάνατζερ κάνουν τα δικά τους... παιχνίδια, όμως ο Λάρκου γνωρίζει πολύ καλά ότι θα είναι μία δική του επιλογή. Μία επιλογή που με το πέρας του χρόνου θα πρέπει να αποδειχθεί ορθή. Μπορεί να μην έχει τεθεί κάποιον χρονοδιάγραμμα όσον αφορά τον νέο τεχνικό, ο χρόνος δεν πιέζει αφού η Ομόνοια είναι εκτός Ευρώπης, όμως δεν σημαίνει ότι το θέμα θα πάρει επιπλέον καθυστέρηση. Ο αντί-Αναστασίου αφού ανακοινωθεί, θα έχει μπροστά του μπόλικη δουλειά, αφού στο ξεκίνημα και πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, είναι αναγκαίο να εγκλιματιστεί πρώτα αυτός και μετά οι παίκτες που θα έχει μπροστά του για να συνεργαστεί.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο