Κάποιος… «μόνιμος»

Τα χαρακτηριστικά για το νέο αφεντικό που θα πιάσει δουλειά στο «Ηλίας Πούλλος» έχουν λεχθεί και επίσημα δια στόματος του εκπροσώπου τύπου της ομάδας. Στην Ομόνοια οι Λάρκου και Ταραπουλούζης ψάχνουν τον προπονητή που θα έχει χαρακτηριστικά όπως αυτός της προσωπικότητας, να μπορεί να αντέχει την πίεση μίας μεγάλης ομάδας όπως η Ομόνοια και αν είναι δυνατόν να έχει κάνει ξανά πρωταθλητισμό (αυτό όπως καταλαβαίνουμε δεν είναι απαραίτητο).

Το θέμα για την Ομόνοια και το μεγάλο στοίχημα του Λάρκου στην εξεύρεση προπονητή, δεν είναι να διαθέτει τις πιο πάνω αρετές, αλλά η πιο μεγάλη πρόκληση είναι να έρθει νέο αφεντικό που αν είναι εφικτό να παραμείνει στην ομάδα μετά το εξάμηνο. 

Είναι απίστευτό το πόσο γρήγορα αλλάζουν οι προπονητές στην Κύπρο, φημιζόμαστε γ’ αυτό εξάλλου, το νέο όμως αφεντικό της Ομόνοιας θα πρέπει να κλείσει τα αυτιά του και να δουλέψει μόνο όπως ο ίδιος γνωρίζει, ενώ αυτή τη φορά θα πρέπει να έχει πλήρη στήριξη από τη διοίκηση και να μην υπάρξει ανατροπή δεδομένων σε λίγες μόνος εβδομάδες, όπως είχε γίνει στην περίπτωση Αναστασίου.

Το πιθανότερο σενάριο βέβαια είναι να βρεθεί κάποιος «μόνιμος», αυτές οι συχνές αλλαγές δεν βοηθούν καθόλου την ομάδα, αφού πάντα μετά από κάποια απομάκρυνση μιλάνε όλοι για μία νέα αρχή…
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο