Με τον αέρα του... Αντόνε!

Αυτό που πετυχαίνει ο Απόλλωνας είναι εξωπραγματικό. Αν έπαιζε αυτό το ποδόσφαιρο και είχε όλη αυτή τη θέληση από το ξεκίνημα της χρονιάς τότε θα γράφαμε για διαφορετικούς στόχους. Τώρα παρόλο το 5/5 στα τελευταία ματς, ο Απόλλωνας δεν πάει για κάποιο τίτλο αλλά να πλησιάσει όσο πιο πολύ γίνεται στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, αφού αυτός είναι και ο στόχος τους για φέτος. Μέχρι στιγμής το πετυχαίνει στο φουλ…

Και υπάρχει λόγος: Μπογκτάν Αντόνε. Με την έλευση του Ρουμάνου τεχνικού τα πράγματα και οι συγκυρίες άλλαξαν άρδην στον Απόλλωνα. Όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για τον προπονητή της ομάδας, τη σκληρή δουλειά που γίνεται και όταν αυτή έχει αποτελέσματα που στην περίπτωση του Απόλλωνα, το αποτέλεσμα είναι πέραν για πέραν πραγματικό, τότε έχουν κάθε δικαίωμα όλοι να είναι ικανοποιημένοι. Άλλαξε ο αέρας στο Κολόσσι, ο κ. Αντόνε έπαιξε πρώτα με τη ψυχολογία των παικτών του και ακολούθως με το αγωνιστικό και αυτό είναι που φαίνεται, είναι μεγάλη η αλλαγή και στα δύο.

Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος της ομάδας πριν πέντε αγωνιστικές δεν θα πρόβλεπε αυτά τα αποτελέσματα και όμως στον Απόλλωνα, φωνάζουν παρών, είναι διατεθειμένοι να κάνουν ζημιές στον α’ όμιλο και να πάρουν αυτό που δικαιούνται δηλώντας για άλλη μία χρονιά την παρουσία τους στην Ευρώπη. Είναι πλέον ομάδα, οικογένεια (όπως δήλωσε και ο Ουάρντα) και όλοι οι φίλοι του Απόλλωνα χαίρονται ξανά για την επιστροφή των πρωταθλητών στις παλιές καλές τους εμφανίσεις. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο