Ομόνοια: Δυο δυνατές… «μεταγραφές»

Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ έκανε κάκιστη χρονιά και ο Δημήτρης Χριστοφή ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να προσφέρει.

Πρόκειται για δυο ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν πάρα πολλά στην Ομόνοια και αν παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο θα ενισχύσουν την επιθετική γραμμή της ομάδας. Σίγουρα κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και θα χρειαστεί ειδική διαχείριση. Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ προέρχεται από την χειρότερη χρονιά της καριέρας του και σίγουρα χρειάζεται δουλειά και στο ψυχολογικό κομμάτι, έτσι ώστε να την ξεπεράσει και να επιστρέψει στα γκολ και σε μια παραγωγική σεζόν. Στον Άγγλο στοίχησε και η κακή χρονιά της Ομόνοιας, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία σε καμία περίπτωση, αφού απώλεσε τεράστιες ευκαιρίες για γκολ, κάτι που δεν συνάδει με την ποιότητα του.

Από την άλλη ο Δημήτρης Χριστοφή που ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την Ομόνοια. Στα 30 του χρόνια, ο Τζίμης θέλει να αφήσει πίσω τον σοβαρό μυϊκό τραυματισμό και να εκμεταλλευτεί την προετοιμασία για να επιστρέψει πιο δυνατός. Στόχος του είναι να επιστρέψει στις πολύ καλές χρονιές και σίγουρα αν το κάνει, θα έχει πολλά να κερδίσει η Ομόνοια.

Ματ και Τζίμης έχουν πολλά να δώσουν στην Ομόνοια , φτάνει να έχουν σωστή διαχείριση απ’ όλους για να μπορέσουν να επιστρέψουν στις πολύ καλές χρονιές.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο