Η (σοβαρή) πιθανότητα να ξεκινήσει από τον β' γύρο ο Άρης!

Προηγουμένως σας ενημερώσαμε ότι ολοκληρώνεται το pot για τον α' προκριματικό γύρο του Champions League όπου ενδιαφέρει τον Άρη.

Ωστόσο, υπάρχει εν ισχύ η σημαντική παράμετρος όπου μπορεί να φέρει την «ελαφρά ταξιαρχία» στον β' προκριματικό γύρο και αυτή αφορά τη νικήτρια ομάδα του Champions League που δεν θα έχει εξασφαλισμένη θέση για τη διοργάνωση μέσω του πρωταθλήματός της. Απ' τη στιγμή που η Σίτι έχει πάρει το πρωτάθλημα, τότε η συζήτηση γίνεται για την άλλη φιναλίστ.

Η Ίντερ τη δεδομένη στιγμή έχει «καπαρωμένη» θέση στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μέσω πρωταθλήματος και εφόσον κατακτήσει την κούπα με τα μεγάλα αυτιά, σύμφωνα με τις ανακατατάξεις της UEFA, θα βγάλει κερδισμένες τις πρωταθλητές της 12ης (Ουκρανίας), της 14ης (Ελβετία), της 16ης (Τσεχία) και της 21ης χώρας (Κύπρος) στην κατάταξη!

Αυτή τη στιγμή, οι «νερατζούρι» βρίσκονται στο +2 από την 5η Μίλαν και εάν δεν χάσουν το εισιτήριο για το Champions League μέσω πρωταθλήματος και κατακτήσουν το τρόπαιο, τότε ο Άρης θα βρίσκεται στον β' προκριματικό.

Εκεί που βρίσκονται ήδη οι Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Μόλντε και υπό προϋποθέσεις μπορούν να βρεθούν Φερεντσβάρος, Καραμπάχ, και Σέριφ που αρχίζουν την προσπάθειά τους από τον α' προκριματικό.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο