«Σμπαράλιασε» κάθε ρεκόρ ανατροπής ο Άρης!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ», δεν επισφραγίστηκε απλώς ο πρώτος τίτλος του Άρη, αλλά και η κορυφαία ανατροπή δεδομένων από καταβολής πλέι οφ (2007)!

Καθ’ οδόν για το παρθενικό πρωτάθλημά της η «ελαφρά ταξιαρχία» πιστώθηκε τη μεγαλύτερη αντεπίθεση και επιστροφή στην κορυφή που έχει καταγραφεί στο νησί από τη θεσμοθέτηση της β’ φάσης.

Κατά σειρά, η ομάδα του Αλεκσέι Σπιλέβσκι είναι…

1.η μοναδική που έκοψε πρώτη το νήμα, ενώ εισήλθε στα πλέι οφ με μειονέκτημα έξι βαθμών από τον πρωτοπόρο. Στις αντίστοιχες ανατροπές του ο ΑΠΟΕΛ είχε εκκινήσει από το -3 (2014) και από το -2 (2015)

2.η μοναδική που στέφθηκε πρωταθλήτρια, ενώ εκκίνησε τη β’ φάση από την τρίτη θέση και με διαφορά μεγαλύτερη της μιας νίκης από τον δεύτερο (ΑΕΚ, -4) και τον πρώτο (ΑΠΟΕΛ, -6)

3.η μοναδική που αρχίζοντας τα πλέι οφ από την τρίτη θέση θα κλείσει τη σεζόν στην πρώτη με διαφορά τουλάχιστον τριών βαθμών από τον δεύτερο (έξι, αν λήξει ισόπαλο το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, εννέα, αν νικήσει στο ΓΣΠ).

Υπενθύμιση: Το 2014 ο ΑΠΟΕΛ εκκινώντας τρίτος πήρε το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία με την ΑΕΛ, ενώ το 2015 εκκινώντας δεύτερος και στο -2 από τον Απόλλωνα, στέφθηκε πρωταθλητής με +3 από τη δεύτερη ΑΕΚ

4.η μοναδική που πήρε τον τίτλο, ενώ ο ΑΠΟΕΛ είχε εισέλθει ως πρωτοπόρος στη β’ φάση -στις προηγούμενες επτά αντίστοιχες περιπτώσεις οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν κατακτήσει τον τίτλο!

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο