Ρίξε μια ζαριά καλή…

Η πιο πρόσφατη νίκη της ήλθε στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ επί του Απόλλωνα (1-0), η αντίστοιχη πιο πρόσφατη στην έδρα της ήταν επί της ΑΕΚ (4-0).

Απόψε, στο «Στέλιος Κυριακίδης», η Πάφος FC ψάχνει το συνδυασμό αποτελεσμάτων που θα της επιτρέψει να προσπεράσει και τους δύο και να πανηγυρίσει την παρθενική έξοδό της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο συνδυασμός είναι τόσο απλός όσο και δύσκολος. Νίκη της ίδιας επί του Απόλλωνα και συνάμα ήττα της ΑΕΚ στο ΓΣΠ από την Ομόνοια. Οτιδήποτε άλλο θα αφήσει τους «γαλάζιους» -για ακόμη μια φορά- δίχως ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Μίτσελ Σαλγάδο ευελπιστεί ότι ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών (0-2-3 στα τελευταία πέντε παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο) θα κλείσει και θα οδηγήσει την ομάδα του στην τρίτη νίκη της επί των ημερών του.

Το γεγονός ότι ο Απόλλωνας έχει εξ ίσου ισχυρό κίνητρο, αλλά καλύτερη βαθμολογική αφετηρία, καθώς και το ότι η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη βαθμολογικά αδιάφορη Ομόνοια εκτοξεύουν το συντελεστή δυσκολίας στην αποστολή της Πάφου. Ή, αν προτιμάτε, μειώνουν σημαντικά τις πιθανότητες επιτυχίας της.

Οι «γαλάζιοι», ωστόσο, είναι υποχρεωμένοι να εξαντλήσουν το ποσοστό που τους αναλογεί και να δουν, στο τέλος της ημέρας, αν αυτό (θα) είναι αρκετό.

Δεν υπολογίζεται ο Τάνκοβιτς που αποβλήθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, καθώς και ο Ικόκο που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες στην Αρένα. Ερωτηματικό συνοδεύει τη συμμετοχή του Ζάιρο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο