Συν από 'δω, συν από 'κει και... στο βάθος όμιλοι!

Λίγη σημασία έχει για τον Άρη, τον Σπιλέφσκι και τους ποδοσφαιριστές του, ότι έχασαν το αήττητο 16 αναμετρήσεων που κρατούσαν «σφιχτά» μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Το μυαλό τους δεν ήταν μονάχα στην φιέστα που θα διεξαχθεί σήμερα, αλλά και στο παιχνίδι της Ίντερ. Και αφότου οι «νερατζούρι» έκαναν το δώρο, τότε ο Άρης έχει μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά του.

Παίζοντας λοιπόν στην Ευρώπη και δη στο Champions League από τον β' προκριματικό, κερδίζοντας ουσιαστικά ένα γύρο, κερδίζει ένα 15ήμερο ξεκούρασης επιπλέον. Ξέρει καλά όλο το staff του Άρη πόσο σημαντικό ήταν αυτό για την ομάδα. Παράλληλα, γνωρίζει πως με μια πρόκριση (!) ο Άρης θα μπορέσει να αγωνιστεί σε ομίλους διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Άρης!

Και αυτό διότι παίζοντας από τον β' προκριματικό του Champions League, θα χρειάζεται μόλις μια πρόκριση για να εξασφαλίσει στο χειρότερο σενάριο παρουσία στους ομίλους του Europa Conference League. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν το μέγεθος των θετικών στοιχείων που ήρθαν για να «δέσει» μια και καλή... το γλυκό για την «ελαφρά ταξιαρχία». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο