Μια (ακόμη) θέση που φωνάζει για ενίσχυση!

Η μεταγραφική περίοδος ξεκίνησε έτσι και στην Ομόνοια τρέχει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.

Μια θέση που χρειάζεται άμεσα προσθήκη/ες είναι αυτή στα «φτερά» της επίθεσης. Μετά και την αποχώρηση του Σράντι αλλά και την αναμενόμενη του Μπάρκερ, η Ομόνοια μένει με δύο παίχτες στα «φτερά», Ζαχαρίου και Λοίζου. Μια θέση που «φώναζε» από τον Ιανουάριο ότι χρειάζεται ενίσχυση μετά και τη φυγή του Μπρούνο…αλλά δεν ήρθε ποτέ ο αντικαταστάτης του.

Οι προηγούμενες μεταγραφικές κινήσεις

Τα τελευταία χρόνια ήρθαν στο «τριφύλλι» αρκετοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές. Μερικοί ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στα άκρα της επίθεση και έχουν συνεισφέρει στις εγχώριες αλλά και στις ευρωπαϊκές επιτυχίες της ομάδας, όπως οι Μποτεάκ, Τιάγκο, Ασάντε και Μπρούνο- και ο Ακιντόλα, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε πολύ λίγο χρονικό διάστημα στους «πράσινους», το δείγμα που άφησε ήταν πολύ θετικό.

Ωστόσο παρατηρείται ότι τα τελευταία χρόνια, ήρθαν ποδοσφαιριστές στη συγκεκριμένη θέση που δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα. Την τελευταία πενταετία πέρασαν παίκτες των οποίων η προσφορά ήταν πενιχρή, όπως Ζίβετς, Εντρένα, Μόντε, Εζρά, Ατιεμγουέν και πιο πρόσφατο παράδειγμα οι Μπάρκερ και Σράντι.

Αναλυτικά οι μεταγραφές που έκανε το «τριφύλλι» για τα άκρα της επίθεσης, επι εποχής Παπασταύρου…

2018/19: Ζίβετς, Εντρένα και ο Μόντες έδωσε κάποιες λύσεις στα φτερά.

Ενώ τον χειμερινή περίοδο με τότε τεχνικό τον Αναστασίου ήρθαν Κολοβός και Μαυρίας (χρησιμοποιήθηκε ως εξτρεμ).

2019/20: Μποτεάκ, Εζρά και Τιάγκο που έδινε λύσεις κυρίως στο αριστερό φτερό

Τη χειμερινή περίοδο ήρθε δανεικός ο Ακιντόλα.

2020/21: Ασάντε ήταν και ο Παπουλής που μπορούσε να δώσει επιπλέον λύσεις στα άκρα.

2021/22: Ζαχαρίου και Ατιεμγουέν

Τον Ιανουάριο του ‘22 ήρθε δανεικός ο Λοβέρα χρησιμοποιήθηκε κυρίως ο αριστερός εξτρεμ.

2022/23: Μπρούνο και Μπάρκερ, (ενώ σε κάποια παιχνίδια χρησιμοποιήθηκε και ο Φώτης Κίτσος στο αριστερό άκρο της επίθεσης).

Τον Ιανουάριο του ‘23 ήρθε ο Σράντι

Το μέλλον του Λοΐζου

Κανένας δεν έχει σίγουρη την παραμονή του Κύπριου άσου, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Λοΐζου να «ανοίξει» τα φτερά του σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα, αν βέβαια έρθει μια πρόταση που να ικανοποιεί και τις δύο μεριές, όποτε στην Ομόνοια θα πρέπει να είναι έτοιμη και για αυτό το ενδεχόμενο και ίσως να ψαχτεί για τρεις ακραίους επιθετικούς!

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ήδη ξεκίνησε το σαφάρι θέλοντας να προσθέσει στα άκρα της επίθεσης, ποδοσφαιριστές με καλή τεχνική που θα προσφέρουν ταχύτητα στην ομάδα αλλά και γκολ. Μια θέση που πρέπει να ενισχυθεί τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά γιατί θα χρειαστούν άμεσα στα παιχνίδια για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ αλλά και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο