Η κλήρωση καθορίζει και την... επιστροφή

Στην ΑΕΛ ο προγραμματισμός κυλάει με το σταγονόμετρο, ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν έδειξε ότι βιάζεται αφού φέτος η ομάδα του κάνει αρχή από μία καλή βάση. Οι κυπελλούχοι φέτος μετά από αρκετά καλοκαίρια, έχουν την πολυτέλεια να χτίσουν στον υφιστάμενο κορμό και να φέρουν στην ομάδα 2-3 προσθήκες που θα κάνουν τη διαφορά, εντεκάδατους. 

Ο Βόσνιος τεχνικός τις προάλλες στη συνάντηση του με τα ΜΜΕ δήλωσε ότι η μεταγραφική κρατάει μέχρι τέλη Αυγούστου, στέλνοντας έτσι το μήνυμα ότι υπάρχει χρόνος για να συμπληρωθεί η ομάδα. Είναι μία περίοδος εξάλλου που όλες οι ομάδες ψάχνονται για μεταγραφές, με την ΑΕΛ να έχει ήδη ανακοινώσει τον πρώτο που ήταν ο Ιβάν Κάρλος. 

Την ερχόμενη Τετάρτη η λεμεσιανή ομάδα θα μάθει την πρώτη της αντίπαλο για φέτος για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, μία κλήρωση που επηρεάζει κάπως το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας, υπό μία έννοια: Στις 7 Ιουλίου η ΑΕΛ θα μεταβεί στη Βουλγαρία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της και ανάλογα με την κλήρωση θα εξαρτηθεί αν θα επιστρέψουν Κύπρο ή όχι.

Αν το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός και είναι κοντά στη Βουλγαρία, τότε η ομάδα δεν θα έχει λόγο να επιστρέψει Κύπρο, αφού όλα θα κανονιστούν από εκεί, για να είναι κυρίως πιο ξεκούραστοι οι παίκτες. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο