Κ. Δημητρίου: «Ανά πάσα ώρα και στιγμή περιμένουμε νεότερα στα μεταγραφικά»

Για τα της προετοιμασίας, τα του προγραμματισμού, τον Λαρένα και τις ευρωπαϊκές κληρώσεις μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την έναρξη της προετοιμασίας: «Οι ποδοσφαιριστές δεν λένε ποτέ ότι ήταν μεγάλο το διάστημα της διακοπής. Είχαμε ένα μήνα να φορτίσουμε μπαταρίες και πλέον πιάνουμε δουλειά για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων που είναι σε λιγότερο από ένα μήνα. Θα δώσουμε δυνατά φιλικά στην Πολωνία και στόχος είναι να παρουσιαστεί η ομάδα όσο πιο έτοιμη γίνεται».

Για το αν υπήρχαν απουσίες στην πρώτη προπόνηση: «Ο μόνος που απουσίασε δικαιολογημένα ήταν ο Αντωνιάδης στον οποίο δόθηκε περισσότερη άδεια λόγω Εθνικής ομάδας. Επέστρεψε στην ομάδα και ο Ασούμπρε που πέρσι ήταν δανεικός και περιμένουμε τις προσθήκες».

Για τα μεταγραφικά: «Ανά πάσα ώρα και στιγμή περιμένουμε να προκύψουν νεότερα. Υπάρχει υπομονή από όλους, πρέπει να υπάρχει και από τον κόσμο. Έχουμε εμπιστοσύνη τους υπεύθυνους για τον προγραμματισμό και περιμένουμε να τελεσφορήσουν οι αποφάσεις τους. Δεν είμαστε ομάδα που αλλάζει πολύ, επιδιώκουμε λίγες ποιοτικές προσθήκες. Και τα προηγούμενα χρόνια πάντα μα πάντα τις μεταγραφές τις κάναμε πιο μετά μέσα στο καλοκαίρι».

Για τις αποχωρήσεις: «Έφυγαν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Το ρόστερ είναι αυτό που έχουμε αυτή τη στιγμή και περιμένουμε τις υπόλοιπες προσθήκες. Θα γίνουν προσθήκες στις θέσεις που υπήρξαν αντίστοιχες αποχωρήσεις».

Για τον Λαρένα: «Δεν έχουμε καταλήξει και γι’ αυτό δεν προχωρήσαμε σε ανακοινώσεις. Δεν ήταν στη χθεσινή προπόνηση».

Για το πρόγραμμα της προετοιμασίας: «Προγραμματίζουμε πριν την αναχώρηση να παρουσιάσουμε τα διαρκείας. Από σήμερα άρχισαν εργομετρικά, προπονήσεις μέχρι την Παρασκευή, το Σάββατο αναχωρούμε για Πολωνία και θα δώσουμε τέσσερα φιλικά. Επιστρέφουμε στην Κύπρο και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο προκριματικό».

Για τους πιθανούς αντιπάλους: «Πάντα υπάρχει προτίμηση. Θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας και θα πάμε βήμα με βήμα. Είναι καλό να αποφύγουμε κάποιες ομάδες και σε α’ και σε β’ προκριματικό. Καλό είναι να αποφύγεις τα μεγαθήρια, αν είναι να τα συναντήσεις καλύτερα να τα συναντήσεις στους ομίλους».

Για την περσινή πορεία: «Ξεκινήσαμε από το ταξίδι στην Ιρλανδία. Είδαμε την ομάδα να πηγαίνει βήμα-βήμα, να κερδίζει σε βαθμό ετοιμότητας και το αποκορύφωμα ήταν τα παιχνίδια με τη Στουρμ Γκρατς. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική, ελπίζουμε να μη μας τα χαλάσει η κλήρωση και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό για να επαναλάβουμε ανάλογη πορεία».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο