Το σουλούπωμα στην άμυνα και τα κοινά στοιχεία

Νεόφυτος Λάρκου και Χένινγκ Μπεργκ έδωσαν έμφαση στην άμυνα της Ομόνοιας, είναι από τους μεγαλύτερους πονοκέφαλους της ομάδας τις τελευταίες σεζόν, με τον Αθλητικό διευθυντή της ομάδας να έρχεται σε συμφωνία με τον 26χρονο Ούγγρο Άνταμ Λανγκ. 

Το συμβόλαιο του Λανγκ με την Κλουζ ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου έτσι η ανακοίνωση αναμένεται αρχές Ιουλίου, όταν και εφόσον ο ποδοσφαιριστής έρθει Κύπρο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. 

Με την προσθήκη του κλείνει σε μεγάλο βαθμό οι θέσεις της άμυναα, με τις προσθήκες της πρώτης γραμμής να αποτελούν κύριο μέλημα για Λάρκου και Μπεργκ. Ο Ουζόχο εκτός απρόοπτου θα είναι ο τερματοφύλακας της νέας περιόδου και με την ανακοίνωση του θα κλείσει η αμυντική γραμμή, με τον πρώην τερματοφύλακα της Ανόρθωσης να είναι επίσης ενεργός με την Εθνική του ομάδα. 

Οι θέσεις αυτές αποτελούσαν προτεραιότητα, ήταν ψηλά στη λίστα των μεταγραφών με τους στόχους του Λάρκου και το δίδυμο στα στόπερ Λούφτνερ  - Λανγκ να έχουν ένα κοινό στοιχείο. Και οι δύο είναι εν ενεργεία διεθνείς, με τον Λανγκ να έχει πιο πρόσφατες συμμετοχές, ενώ και οι δύο γνωρίζουν από πρωταθλητισμό. Από δύο πρωταθλήματα έχει ο καθένας, με τους δύο υψηλόσωμους κεντρικούς αμυντικούς να αποτελούν το δίδυμο στα μετόπισθεν για την Ομόνοια τη νέα σεζόν. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο