Τι ομάδα φτιάχνεις, σενιόρ Καρσέδο!

Το άνευ νίκης σερί κόντρα στον Άρη διευρύνθηκε στα εννέα παιχνίδια (2-7-0), η τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια δεν ήλθε, αλλά η Πάφος FC αποχώρησε από το «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» με πολύ περισσότερα κέρδη από τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η μεστή όσο και πληθωρική εμφάνισή της κόντρα στον πρωταθλητή αποτέλεσε ό,τι ακριβώς αποκάλυψε μετά το τέλος του αγώνα ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο: η απόδειξη πως αυτή τη σεζόν οι «γαλάζιοι» έχουν και τα μέσα και την πυγμή να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Και κρίνοντας από την απόδοσή τους, αυτοί πρέπει να είναι οι υψηλότεροι δυνατοί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ρόστερ του παφιακού συλλόγου έχει υψηλό δείκτη ποιότητας και εξαίρετες μονάδες. Δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιεί ένα πολύ υποσχόμενο ξεκίνημα σε μια σεζόν.

Είναι όμως η πρώτη φορά που η Πάφος δείχνει σε θέση να διεκδικήσει όσα επιθυμεί με ένα εξαιρετικά ισορροπημένο και άψογα τακτικά τακτοποιημένο σύνολο. Και αυτός ο πόντος πιστώνεται στον Χουάν Κάρλος Καρσέδο.

Ο 50χρονος Ισπανός δείχνει να έχει καταφέρει μέσα σε σύντομο διάστημα να περάσει τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία του, να έχει δημιουργήσει μια ομάδα με ευανάγνωστη την υπογραφή του.

Στο ντέρμπι κορυφής με τον Άρη πήρε πολύ καλό βαθμό στο «διάβασμα» του αντιπάλου και στην προετοιμασία του αγώνα και ακόμη καλύτερο στην «ανάγνωση» και διαχείρισή του μετά το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή.

Η Πάφος ήξερε πώς, πότε και πού να πιέσει για να αποσυντονίσει τον Άρη, δεν μαζεύτηκε ή «κρύφτηκε» σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο και μετά το προβάδισμα του αντιπάλου εξάντλησε όλα τα περιθώρια για την ανατροπή.

Δεν την πέτυχε, αλλά αν συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό εξέλιξης και βελτίωσης υπό τον Καρσέδο είναι… no bet ότι θα προσφέρει πολλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις ακόμη και θα έχει «βαρύνοντα» λόγο για τα τρόπαια του πρωταθλητή και του κυπελλούχου.

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο