Πήρε το μάθημα του ο Γκαγιέγο

Μετά και τη νίκη της Ανόρθωση εκτός έδρας με 3-1, άπαντες στην ομάδα μπορούν να νιώθουν ικανοποιημένοι τόσο με την εμφάνιση όσο και με το αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα και ο τρόπος που αυτό κύλησε, έμοιαζε σε μεγάλο βαθμό με αυτό με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα. Η ομάδα της Αμμοχώστου δηλαδή να είναι καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, να πετύχαινει δύο τέρματα και μετά δεχόμενη τη μείωση του σκορ να αγχώνεται για λίγο.

Η μεγάλη διαφορά ήταν ότι ο Γκαγιέγο ήταν πολύ πιο ψύχραιμος, έχοντας πιο καθαρό μυαλό ως προς τις αλλαγές του, κάνοντας αυτό για το οποίο αναφερθήκαμε σε ρεπορτάζ μας. Πέρασε στο παιχνίδι τόσο τον Παρούτη όσο και τον Στέφανο Χαραλάμπους, με τον πρώτο μάλιστα να συμβάλει με την ασίστ του για το 3-1.

Λίγη ακόμη δουλειά ως προς την αντίδραση της στα στημένα και στις μπαλιές μέσα στην περιοχή τη χρειάζεται η Ανόρθωση, καθώς και πάλι δέχτηκε τέρμα με κεφαλιά μέσα από την περιοχή.

Είναι κρίμα για την ίδια ενώ επιβάλλεται του αντιπάλου της στη μεγαλύτερη διάρκεια, η έλλειψη συγκέντρωσης για μερικά λεπτά να της στερεί βαθμολογικό κέρδος.

Είναι ένα θέμα που σίγουρα θα το δει ο Ισπανός τεχνικός με τους συνεργάτες του, ιδιαίτερα από την στιγμή που ακολουθούν συνεχόμενα ντέρμπι, με ψηλότερο βαθμό δυσκολίας από τα μέχρι τώρα παιχνίδια.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο