Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε ηρεμία και ο Σα Πίντο χρόνο!

Ο ΑΠΟΕΛ επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Με το 1-0 των γαλαζοκιτρίνων επί της Πάφου στον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής, επιστρέφει η -πολύ αναγκαία- ηρεμία στον «Αρχάγγελο».

Το θέαμα και από τις δύο πλευρές ήταν κακό κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, και σίγουρα στην ομάδα της Λευκωσίας έχουν σκοπό να ξεχάσουν πολύ εύκολα οτιδήποτε άλλο πέραν από τα σημεία που θα θέλει ο Σα Πίντο να βελτιώσει και το «χρυσό» γκολ του Γουίλσον.

Σίγουρα χαροποιεί το γεγονός ότι ο τελευταίος βρήκε το πρώτο του γκολ με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ, ειδικά μετά την κριτική που δέχτηκε. Άπαντες εύχονται σήμερα να έκανε την αρχή, ωστόσο πρώτα περιμένουν να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τον τραυματισμό του, καθώς μόλις τρία λεπτά μετά το τέρμα του πέρασε αναγκαστικά εκτός λόγω προβλήματος.

Πέραν από αυτό η ομάδα του Σα Πίντο στάθηκε πολύ καλά μεσοαμυντικά, φάνηκε ότι ήθελε να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στα μετόπισθεν, κάτι που κατάφερε σε αρκετά μεγάλο βαθμό, μη επιτρέποντας στην αντίπαλο να γίνει επικίνδυνη «χαλώντας» ουσιαστικά το πλάνο της.

Πέραν από την αισιοδοξία που επιστρέφει στις τάξεις της ομάδας, ο Σα Πίντο, ο οποίος μετά και τις τελευταίες εμφανίσεις του ΑΠΟΕΛ θα τα έπαιζε όλα για όλα με την Πάφο, κατάφερε να κερδίσει χρόνο αποφεύγοντας νέους… τριγμούς και διασφαλίζοντας -για την ώρα τουλάχιστον- το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας.

Αποτελεί μεγάλο στοίχημα πλέον να δοθεί η ανάλογη συνέχεια.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο