Μοναδικό ζητούμενο η πρόκριση, συνεχίζει αήττητη η ''Αρένα''

Η ΑΕΚ κέρδισε την Πετροκούμπ (11/7) με 1-0 μετά και το γκολ του Χέφελ στο 3ο λεπτό.

Οι κιτρινοπράσινοι που είναι ανώτερη ομάδα ποιοτικά από τους Μολδαβούς είχαν ναι μεν τον έλεγχο του αγώνα όμως δημιουργικά υστέρησαν και δεν ήταν όπως θα τους περίμεναν οι περισσότεροι οπαδοί τους. Το ζητούμενο όμως δεν είναι αυτό στο στάδιο που βρισκόμαστε.

Τέτοιου είδους παιχνίδια, με ομάδες που κλείνονται στα καρέ τους και σε περιμένουν δεν είναι εύκολο να διασπάσεις το αμυντικό τοίχος, όμως αυτό δεν αποτελεί κιόλας και δικαιολογία. Άλλωστε ο κύριος Ιδιάκεθ δεν κρύφτηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι και ξεκαθάρισε πως ‘’δεν ήμασταν εντυπωσιακοί’’.

Αυτό που μετρά και αποτελεί το πρώτο μέλημα όμως είναι η πρόκριση. Τα πόδια είναι βαριά μετά την προετοιμασία, σαφώς και δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης με το ποια ομάδα από τις δύο είναι πιο έτοιμη σε φυσική κατάσταση και αυτό που θέλουν όλοι στην ΑΕΚ με την εμπειρία τους να τελειώσουν ό,τι άρχισαν στην ‘’ΑΕΚ Αρένα’’.

Μιας ‘’ΑΕΚ Αρένα’’ που παραμένει το ‘’φρούριο’’ των κιτρινοπρασίνων αφού σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν έχουν ηττηθεί εκεί και ο κόσμος τους αποτελεί μια επιπλέον δύναμη.

Με το καλό θα λένε στην ομάδα της Λάρνακας να εξασφαλίσουμε την πρόκριση για τον Β’ προκριματικό και τότε θα έχουμε τη δυνατότητα να παρουσιαστούμε ακόμη πιο έτοιμοι.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο