«Χτύπησε» εκεί που ξέρει και… περιμένει

Τρέχει να καλύψει όλα τα θέματα τα οποία έθεσε εξαρχής ο Ραν Μπεν Σιμόν, με τη διακοπή του πρωταθλήματος να λειτουργεί με το μέρος του Ισραηλινού τεχνικού της ΑΕΚ. 

O 52χρονος τεχνικός κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, τα είπε ξεχωριστά με τους ποδοσφαιριστές και προσπαθεί μέσω των προπονήσεων να βελτιώσει τις αδυναμίες της ομάδας της Λάρνακας.

Είναι γνωστό πως ο Ισραηλινός τεχνικός δίνει τεράστια βάση στη ψυχολογία πράγμα που φάνηκε από τις πρώτες μέρες του δίνοντας στους ποδοσφαιριστές εναλλακτικούς τρόπους προπόνησης, αλλάζοντας έτσι τη καθημερινή ρουτίνα τους σε γήπεδο και γυμναστήριο. 

Η νίκη απέναντι στον Απόλλωνα στο «Αλφαμέγα» έδωσε προσωρινά ηρεμία στην ομάδα της ΑΕΚ και τον ερχομό του Μπεν Σιμόν στο κατάλληλο σημείο της διακοπής, άπαντες ελπίζουν σε θετική αντίδραση της ομάδας.

Το πρόγραμμα βέβαια που ακολουθεί είναι φωτιά και ο Ραν Μπεν Σιμόν, χτύπησε εκεί που ξέρει καλύτερα, ούτως ώστε να δώσει τη ψυχολογική ώθηση που χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές. Άλλωστε αυτούς έχει και με αυτούς είναι αναγκασμένος να προχωρήσει. 

Από εκεί και πέρα ο ίδιος περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να βγάλουν τη κατάλληλη αντίδραση. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο