Το θέμα ποιότητας και το 50% του Κόσκελα

Με γυμνό μάτι μπορεί να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε ότι η ΑΕΛ υστερεί σε θέμα ποιότητας, σε σχέση με τις ομάδες που παλεύουν για μια θέση στην πρώτη 6άδα.

Η είσοδος στα πλέι οφ είναι μεν στόχος, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό που θα καθορίσουν και τη δουλειά του Τόνι Κόσκελα αν αυτός δεν επιτευχθεί. Ο Φινλανδός προπονητής παρέλαβε μια ομάδα με αρκετές αδυναμίες τις οποίες προσπαθεί να διορθώσει και μέσα από τη διακοπή του δίνεται αυτή η ευκαιρία.

Οι αριθμοί της με τον νέο προπονητή είναι μοιρασμένοι ακριβώς στο 50%. Δύο νίκες, δύο ήττες με συντελεστή τερμάτων 5-5. Τα παιχνίδια που έπρεπε να πάρει με Οθέλλο και Καρμιώτισσα στο «Αλφαμέγα» τα πήρε. Στα εκτός με Νέα Σαλαμίνα και ΑΠΟΕΛ ό,τι έδωσε πήρε. Αν και στο τελευταίο έδειξε αντίδραση και αν είχε έναν... σκόρερ στο ρόστερ της, θα μπορούσε να φύγει με κάτι παραπάνω από την πρωτεύουσα.

Το θέμα από ‘δω και πέρα είναι οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού να μπορέσουν να μείνουν κοντά στην πρώτη 6άδα μέχρι και τον Ιανουάριο, όπου θα προσπαθήσει να ενισχυθεί με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές για να της δώσουν αυτά που της λείπουν.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο