Που θα ενισχυθεί ο ΑΠΟΕΛ τον Ιανουάριο 

Με την ομάδα να βρίσκεται στα καλύτερά της και να πάει από νίκη σε νίκη, σίγουρα στο μυαλό των διοικούντων των «γαλαζοκιτρίνων», η μεταγραφική ενίσχυση περνάει σε πιο ήπια δεδομένα. 

Με τους Τζέφερσον Σόουζα και Χρήστο Γουήλερ να είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι δυο νέοι ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στον κατάλογο των «γαλαζοκιτρίνων», τότε οι ελεύθερες θέσεις που μένουν για να κλείσουν οι τέσσερις που έχουν το δικαίωμα οι ομάδες μας για τον Ιανουάριο είναι άλλες δύο.

Πριν προχωρήσουμε ωστόσο στο που μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να ενισχυθεί, θα πρέπει να δούμε ποιους και πως θα αποδεσμεύσει. Αρχικά το μεγάλο ερώτημα που εγείρεται, είναι αυτό που ακούει στο όνομα Μοχάμεντ Μπεν. Ο 34χρονος επιθετικός, βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας του σοβαρού τραυματισμού του εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει αλλά και τον εάν μπορεί να φτάσει στα επίπεδα που βρισκόταν πριν. 

Από εκεί και πέρα εάν ένας παρακολουθήσει την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αποδώσει ακόμη τα αναμενόμενα είναι όλοι στο.. επιθετικό κομμάτι. Γουίλσον Εντουάρδο, Τομανέ, Γιάννης Φετφατζίδης είναι ποδοσφαιριστές που ήρθαν για να δώσουν πράγματα στην ομάδα και αυτό δεν φάνηκε σε καμία των περιπτώσεων. 

Από την άλλη βρίσκουμε και τον Τάσο Δώνη με τον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή ναι μεν να μην έχει προσφέρει ακόμη στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ, ωστόσο προέρχεται από τραυματισμό που χρειάζεται αν μη τι άλλο χρόνο για να μπορεί να αγωνιστεί σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.   

Με βάση όλα αυτά, αλλά και το «θέμα» που υπάρχει στο να μην βρίσκει τέρματα από τους επιθετικούς του, συνηγορούν πως η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη θα προσπαθήσει να τονώσει επιθετικά την ομάδα, δίνοντας τις λύσεις που δεν τις έχει τη δεδομένη στιγμή. 

Βέβαια, με το υπάρχων ρόστερ και ποδοσφαιριστές ο ΑΠΟΕΛ όχι μόνο βρίσκεται σε τροχιά τίτλου, αλλά βρίσκεται στη κορυφή. Εάν πετύχει και τον Ιανουάριο στις μεταγραφές του, τότε απλοποιεί πολύ τα πράγματα για τον μεγάλο στόχο που θέλει την ομάδα να επιστρέφει στις διακρίσεις. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο