ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων: «Τελικά κ. Υπουργέ...»

Ανακοίνωση για την πενιχρή προσέλευση στο χθεσινό επαναληπτικό με την Κάουνο Ζαλγκίρις, αλλά και για την αυριανή αντικατοχική πορεία, εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα.

«Φίλαθλοι του Απόλλωνα, πιστοί οπαδοί του Θρύλου,

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, η οποία συνέτριψε την Κάουνο Ζάλγκιρις στη ρεβάνς του ΓΣΠ, και συνεχίζουμε στον 2ο προκριματικό του Europa League. Δεν θα μπορούσαμε να μην συγχαρούμε επίσης, τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, ο οποίος γύρισε στη κυριολεξία τη πλάτη στον υπουργό, αλλά και σε αυτό το αμφιλεγόμενο μέτρο.

Ο κόσμος έδωσε μαζικά το παρών του στους συνδέσμους μας, ευχαριστήθηκε το κλίμα που υπήρχε, παρακολούθησε τον αγώνα, τραγούδησε με τη ψυχή του για την ομάδα μας, και πάνω απ όλα ένιωσε την αλλαγή, τη συσπείρωση, και ολη αυτη τη προσπάθεια που γίνετε από τους συνδεσμίτες μας στο πετσί του.

Με μεγάλη μας χαρά βλέπουμε ότι υπάρχει ανταπόκριση, γιατί μετά από αρκετό καιρό τα πρώτα γυναικόπαιδα άρχισαν να έρχονται στους συνδέσμους μας, δείχνοντας μας να το διασκεδάζουν και να νιώθουν ασφάλεια.

1427 ήταν ο αριθμός των εισιτηρίων στον χθεσινό αγώνα της ομάδας μας ενω πέρυσι 2556 (παρατηρείται μια τραγική πτώση κατά 45%). Δεν φταίει ουτε το εργάσιμο της ημέρας, ούτε το μεγάλο θέμα του γηπέδου που είναι λες και παίζουμε εκτός έδρας, ούτε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, που δεν μετέβηκε ο κόσμος στο γήπεδο. Οπως φαίνεται κ. Υπουργέ δεν είναι μόνο 100 ή 200 από κάθε ομάδα που έχουν πρόβλημα με τη κάρτα οπαδού όπως αναφέρατε τις προηγούμενες ημέρες, αλλά μάλλον αρκετές δεκάδες χιλιάδες οπαδών.

Υ.Γ. Υπενθύμιση για την αντικατοχική πορεία αύριο το Σάββατο 20 Ιουλίου. Ξεκινάμε η ώρα 17:30 για τον Κεντρικό σύνδεσμο, και όλοι μαζί μέχρι τις 18:00 θα βρισκόμαστε έξω από το Σωματείο της ομάδας μας. Να μην απουσιάζει κανείς!

ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο