Νέες δοκιμές και νέα συμπεράσματα για Μπεργκ

Σήμερα στις 19:00 είναι προγραμματισμένο το δεύτερο φιλικό της Ομόνοιας στην Πολωνία, με τον Χένινγκ Μπεργκ να προχωρά σε νέες δοκιμές. Είναι αλήθεια ότι το πρώτο φιλικό με την Μπειτάρ δεν άφησε και τις πιο θετικές εντυπώσεις όμως όσο η ομάδα βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας, δεν μπορούν να εξαχθούν ολοκληρωτικά συμπεράσματα. 

Το φιλικό παιχνίδι αυτή τη φορά είναι με αντίπαλο την  Άρκα Γκτίνια, ενώ νωρίτερα σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας έκαναν και προπόνηση. Ο Νορβηγός τεχνικός γνωρίζει ότι τα φιλικά προετοιμασίας είναι καθαρά για τους προπονητές και ο ίδιος μαζί με το τεχνικό του επιτελείο  θα προχωρήσουν σε τελικά συμπεράσματα και αδυναμίες της ομάδας. Βάση της πρώτης εικόνας με την Μπειτάρ, οι αδυναμίες της Ομόνοιας ήταν χτυπητές, είναι φανερό ότι χρειάζεται βελτίωση μέρα με τη μέρα, γι' αυτό εξάλλου διεξάγονται και κάποια φιλικά. 

Ο Μπεργκ έχει μπροστά του ένα ρόστερ το οποίο δεν είναι και απόλυτα συμπληρωμένο, χρειάζονται ακόμη προσθήκες. Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή και να κρίνει την ομάδα όταν έρθουν οι επίσημες υποχρεώσεις και όχι τώρα που η Ομόνοια βρίσκεται υπό δοκιμή. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο