Δεν ψάχνει δικαιολογίες - Ψάχνει τρόπους να κερδίσει

Ο αγώνας που ακολουθεί με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας μόνο εύκολος δεν είναι για την Ανόρθωση. Όχι γιατί η ομάδα της Αμμοχώστου δεν έδειξε ότι δεν μπορεί να κερδίσει τέτοιου είδους παιχνίδια. Καμία σχέση.

Ο λόγος που έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας είναι το γεγονός ότι η ομάδα της Άχνας όταν αγωνίζεται εντός έδρας αλλάζει πρόσωπο. Σε 6 παιχνίδια μέχρι στιγμής στο «Δασάκι» μετράει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα με 10 τέρματα υπέρ και 7 κατά.

Τι δείχνει αυτό; Ότι ο επόμενος αντίπαλος της Ανόρθωσης βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν αγωνίζεται εντός έδρας και την ίδια στιγμή το να τον κερδίσεις δεν αποτελεί και ό,τι το ευκολότερο. Φάνηκε άλλωστε και στον αγώνα με τον Απόλλωνα αυτό.

Με βάση αυτά τα δεδομένα και τους πολλούς τραυματισμούς που υπάρχουν στην Ανόρθωση, ο Γκαγιέγο με τους συνεργάτες του έχουν πολλή δουλειά να κάνουν μέσα από τις προπονήσεις.

Φαίνεται ότι την απουσία του Ουαγκέ θα καλύψει ο Μηνάς Αντωνίου ενώ πιθανό είναι το σενάριο να δούμε τον Κίκο να ξεκινάει ως βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Κορέια να έχει ένα ρόλο, κάπως πιο προωθημένο ως μεσοεπιθετικός.

Είναι διάφορες οι σκέψεις του Γκαγιέγο, ο οποίος καλείται για ακόμη μια φορά να βγάλει «λαγό από το καπέλο».

Την ίδια στιγμή, ο κόσμος της ομάδας θα κατακλύσει το «Δασάκι», κάνοντας το έδρα και ευελπιστώντας ότι η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει, θα δώσει και την απαραίτητη ώθηση στους ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε το τέλος του αγώνα να τους βρει όλους μαζί να πανηγυρίζουν μια σημαντική νίκη. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο