Οι επιδόσεις των έξι δανεικών της Ομόνοιας

Σε ενημέρωση για όλους τους δανεικούς ποδοσφαιριστές της προχώρησε η Ομόνοια.

Αναλυτικά:

Χρόνο συμμετοχής στις ομάδες όπου αγωνίζονται με τη μορφή δανεισμού τη φετινή σεζόν πήραν οι τέσσερις από τους έξι δανεικούς ποδοσφαιριστές μας.

Ας δούμε αναλυτικά τις επιδόσεις τους.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΗ
Αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο οποίος έληξε ισόπαλος 2-2. Αυτή ήταν η έβδομη συμμετοχή για τον Κωνσταντίνο Παναγή με τη φανέλα του Εθνικού Άχνας.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΣΗΜΕΝΟΣ
Αγωνίστηκε για 36 λεπτά στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερμή με 2-0. Αυτή ήταν η δέκατη συμμετοχή για τον Ανδρέα Ασημένο με τη μαυροπράσινη φανέλα. Μετράει μέχρι στιγμής 461 αγωνιστικά λεπτά σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΪΑΦΑΣ – ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
Ο Αλέξανδρος Καϊάφας αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της εντός έδρας ισοπαλίας (1-1) της ΜΕΑΠ απέναντι στον Π.Ο. Αχυρώνα Ονήσιλο. Αυτή ήταν η ένατη συμμετοχή του στο φετινή πρωτάθλημα, ενώ μετράει 675 αγωνιστικά λεπτά. Οι Ανδρέας Χρίστου και Νικόλας Κυριακίδης μετράνε επτά (262 αγωνιστικά λεπτά) και τρεις συμμετοχές (113 αγωνιστικά λεπτά) αντίστοιχα.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ
Αγωνίστηκε για 14 λεπτά στην εκτός έδρας νίκη της Σασουόλο Κ19 απέναντι στη Φιορεντίνα με 0-1. Αυτή ήταν η δέκατη συμμετοχή (386 αγωνιστικά λεπτά) του με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας, ενώ έχει σκοράρει και μία φορά.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο