Ομόνοια: Η προοπτική πριν τα πλέι οφ!

Στην Ομόνοια υπάρχουν οι αδυναμίες και ελλείψεις στο ρόστερ. Τουλάχιστον, οι τελευταίες νίκες κόντρα σε Απόλλωνα και Ανόρθωση, βοήθησαν στο να διαφοροποιηθεί ως προς το καλύτερο το αρνητικό κλίμα που επικρατούσε προηγουμένως. 

Πλέον, ο στόχος στην Ομόνοια είναι να πάρει το απόλυτο στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με Εθνικό Άχνας (εκτός) και Οθέλλο (εντός) έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που βρίσκονται πάνω από αυτήν και να μπει με καλύτερα δεδομένα στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. 

Επίσης, ο τεχνικός των πρασίνων, Τσεντίλ Ρέκνταλ, καλείται να σταματήσει διάφορους πειραματισμούς που κάνει όσον αφορά το στήσιμο της ομάδας και δεν του βγαίνουν. Υπήρχε δικαιολογία προηγουμένως, με τις πολλές απουσίες, τώρα όμως που υπάρχουν πολλές επιστροφές είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστεί αλλιώς ο Νορβηγός τεχνικός. 

Για τον αγώνα που ακολουθεί κόντρα στον Εθνικό, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να προστεθούν άλλοι δύο ποδοσφαιριστές στις διαθέσιμες επιλογές. Βέλικο Σίμιτς και Σαιντού Αλιούμ ίσως είναι στην αποστολή, κάτι που θα εξαρτηθεί από την ετοιμότητα τους. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο