Οδυνηρή απώλεια, μέτρια εμφάνιση

Κακοτυχία πες το, κακοδαιμονία πες το, αλλά αυτό που έχει να αντιμετωπίσει ο φετινός ΑΠΟΕΛ είναι απίστευτο. Σε κάθε αγώνα, όλο και κάτι θα τύχει και κάποιος ή κάποιοι θα είναι εκτός αποστολής για διάφορους λόγους. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά στο τέλος της ημέρας δείχνει να επηρεάζει πολύ στην ομοιογένεια αλλά και στη χημεία της ομάδας.

Δυο ισοπαλίες στα τελευταία δυο ντέρμπι σε συνδυασμό με τις νίκες του Άρη, έφεραν τον ΑΠΟΕΛ όχι μόνο να χάνει το πλεονέκτημα που είχε, αλλά και να γκρεμίστει από την κορυφή. Πλέον οι «γαλαζοκίτρινοι» πάνε στο παιχνίδι απέναντι στον Άρη από τη δεύτερη θέση μιας και στη ισοβαθμία η ομάδα του Άρη υπερτερεί λόγω και της νίκης που πέτυχε στο μεταξύ τους αγώνα.

Η μέτρια απόδοση των ποδοσφαιριστών του Σα Πίντο ωστόσο, είναι αυτή που ενοχλεί περισσότερο. Το έδειξε και ο τεχνικός των «γαλαζοκιτρίνων», μετά το τέλος του αγώνα μέσω των δηλώσεων του. «Χρειάζεται και οι ποδοσφαιριστές να αναλάβουν λίγες περισσότερες ευθύνες», δήλωσε ο Πορτογάλος και σίγουρα δεν έχει άδικο. Μπορεί οι απουσίες να ήταν αρκετές, αλλά αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί ως δικαιολογία.

Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να ενεργοποιήσει ένα από τα δυο όπλα που έχει. Το τέρμα προήρθε μέσα από στημένο, ωστόσο η κακή παρουσία του Μαρκίνιος, στοίχησε πολύ. Ο Βραζιλιάνος, βρέθηκε σε κάκιστη μέρα και αυτό ήταν ένα από τα σημεία που δεν βοήθησαν τον ΑΠΟΕΛ. Από την άλλοι οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τον πάγκο δεν έδωσαν τα αναμενόμενα.

Με την επιστροφή του στους πάγκους ο Σα Πίντο δεν κατάφερε οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ σε θετικό αποτέλεσμα και αυτό είναι αποτυχία.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο