«Η πίστη από τη διοίκηση δεν έχει χαθεί» - Τι είπε για τη διαιτησία

Διαβάστε πιο κάτω όλα όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Αναλυτικά:

«Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε και ειδικά μετά το α' ημίχρονο που η ομάδα μας ήταν καλύτερη και μπροστά στο σκορ. Έγινε το ακριβώς αντίθετο στο β' ημίχρονο. Ήρθε η ήττα. Είμαστε 2 μέρες μετά το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα, με τη στήριξη του κόσμου μας. Χρειάζεται η στήριξη σε αυτή την περίοδο για να ανατραπεί αυτή η εικόνα που υπάρχει μετά από τρία παιχνίδια χωρίς νίκη», είπε αρχικά.

Για το ντεφορμάρισμα: «Αυτό μπορούμε να διορθώσουμε. Να έρθει μια νίκη απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα όπως ο Απόλλωνας. Μια νίκη θα καταλαγιάσει τη συζήτηση για το ντεφορμάρισμα. Η ομάδα να επανέλθει δυναμικά στη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Σε καμία περίπτωση δεν θα τα παρατήσει η ομάδα από τη στιγμή που πήγαν κάποια παιχνίδια όπως δεν τα περιμέναμε. Είμαστε συγκεντρωμένοι, πάση θυσία να κερδίσουμε», είπε και συμπλήρωσε:

«Δεν έχει μειωθεί η προοπτική αυτής της ομάδας που να μη μπορεί πια να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Η πίστη στις δυνατότητες από τη διοίκηση προς όλους δεν έχει χαθεί και αφορά άπαντες. Μένει να δούμε ξανά την ομάδα όπως είδαμε την ομάδα στο α' μισό της σεζόν. Αυτό που έχει σημασία τη δεδομένη στιγμή είναι να αφήσουμε πίσω την ήττα από την Ομόνοια και να συνεχίσουμε μπροστά».

Για το αν υπάρχει κάποιο θέμα στα αποδυτήρια με το ποιοι παίζουν και ποιοι όχι: «Το ποιοι αγωνίζονται πόσο αγωνίζονται και ποιοι επιλέγονται είναι επιλογές του κ. Γκαγιέγο και κρίνεται για αυτές. Δεν μπορεί όμως να τυγχάνουν σχολιασμού πλην από τον ίδιο, οι αποφάσεις του».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Γκερέρο θα λείψει. Θα πάρει το χρόνο του για επιστροφή, όπως και ο Αρτυματάς. Ο Ουαρίς θα λείψει λόγω καρτών. Επιστρέφει ο προπονητής μας. Οι Καστέλ, Τιουνέ και Ουαγκέ, δεν έχει ληφθεί απόφαση. Έχουμε χρόνο για να αποφασιστεί».

Για την ανανέωση με Γκερέρο: «Ήταν μια επαφή που υπήρχε με τον ποδοσφαιριστή το τελευταίο διάστημα. Η θέληση για ανανέωση ήταν κοινή, παρά τα όσα λέγονταν στα... καφενεία. Βρίσκεται στην ομάδα από τον περασμένο Ιανουάριο, ικανοποιεί και γι΄αυτό δεσμεύτηκε με νέο συμβόλαιο».

Για τη διαιτησία: «Είναι δυστυχώς μια συζήτηση που γίνεται από βδομάδα σε βδομάδα. Δεν είναι προθεσή μας να αναφερόμαστε σε αυτό το θέμα. Αυτό που θα σχολιάσουμε είναι από πλευράς των αρμοδίων, να δουν το θέμα γιατί μπαίνουμε σε κρίσιμη περίοδο στη χρονιά. Θα κριθούν ευρωπαϊκά εισιτήρια, τίτλοι, η παραμονή. Είναι κρίμα να κριθούν αυτά από αποφάσεις που δεν πιστεύεις στα μάτια σου».

Για το βίντεο με τον Ευγένιο Χαμπουλλά: «Αν επικοινωνήσετε με τον ίδιο και θέλει να τοποθετηθεί, μπορεί ο ίδιος να απαντήσει».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο