"Έγιναν αυτά που ζήτησε η αστυνομία και η αρχή αδειοδότησης στο Μακάρειο"

Για το πολύ σημαντικό θέμα του Μακαρείου σταδίου τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κωνσταντίνου από πλευράς Δόξας στο Ράδιο Πρώτο. Έχουν γίνει όπως ενημέρωσε όλες οι απαραίτητες ενέργειες που ζήτησε η Αστυνομία και η αρχή αδειοδότησης, λαμβάνοντας ενθαρρυντικά μηνύματα.

Οι δηλώσεις του κ. Κωνσταντίνου στο Ράδιο Πρώτο:

"Τα φιλικά είναι ένας δείχτης αξιολόγησης του υλικού που έχουμε για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Τα δείγματα είναι θετικά μέχρι στιγμής. Έχουμε 9 νέα αποκτήματα, το αν κερδίζεις μία ομάδα μεγαλύτερη από εσένα ή του ίδιου επιπέδου με σένα δεν είναι το καθοριστικό στοιχείο. Καθοριστικό στοιχείο είναι τι αποδίδει ο καθένας ατομικά. Και πέρσι δεν είχαμε πρόβλημα στον πάγκο, φέτος ενισχύσαμε πολύ το κυπριακό στοιχείο, με παίκτες γνώριμης αξίας. Παράλληλα ενισχύσαμε την ομάδα με ξένους που έχουν περάσει από το κυπριακό ποδόσφαιρο όπως ο Καρλάο. Βγάλαμε μία δυνατή προετοιμασία χωρίς ουσιαστικούς τραυματισμούς. Τρεις εβδομάδες στην Κυπερούντα με διπλές καθημερινά... Φέτος καταφέραμε να μην έχουμε θέματα τραυματισμών. Ένα στοιχείο είναι τα βαριά πόδια των ποδοσφαιριστών, όλοι χρειάζονται τον χρόνο τους. Το βασικό κριτήριο είναι οι αγώνες πρωταθλήματος. Θα πρέπει να δούμε όλες τις ομάδες στις πρώτες 3-4 αγωνιστικές για να έρθει και η σύγκριση. Δεν γνωρίζουμε σε ποια σημεία έχουν βελτιωθεί οι αντιπάλοι μας".

Για Μακάρειο στάδιο: "Σήμερα ενημερώθηκα από το διευθυντή του Μακαρείου σταδίου, ότι έχουν προχωρήσει κάποιες ενέργειες και απαιτήσεις της αστυνομίας. Για μας  δεν υπάρχει εναλλακτική, ο ΚΟΑ έχει προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για να ικανοποιήσει τα αιτήματα της αστυνομίας και της αρχής αδειοδότησης. Τα πράγματα βρίσκονται σε καλό δρόμο, αλίμονο αν μείνουμε τελευταία στιγμή και να εκθέσουμε τις 4 ομάδες που χρησιμοποιούν το Μακάρειο στάδιο. Σε σύσκεψη που είχαμε και με την ΚΟΠ πήραμε ενθαρρυντικά μηνύματα".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο