Έναρξη χορηγικής συνεργασίας

Τη χορηγική συνεργασία με το sKash ανακοίνωσε η Ομόνοια.

Η ενημέρωση των πρασίνων

Νέα και καινοτόμος χορηγική συνεργασία ξεκινά η ομάδα μας με το sKash για λειτουργία της υπηρεσίας OMONOIA Wallet by sKash! 

Η συνεργασία προβλέπει τη λειτουργία του ΟΜΟΝΟΙΑ Wallet by sKash και την τοποθέτηση του λογότυπου του sKash στην επωμίδα της επίσημης εμφάνισης για τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους. 

Τι είναι το ΟΜΟΝΟΙΑ Wallet by sKash 

Το OMONOIA Wallet by sKash είναι κινητό πορτοφόλι το οποίο «κατεβάζεις» στο κινητό σου τηλέφωνο με τη μορφή mobile application.

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν τραπεζικό λογαριασμό και εργαλείο πληρωμών. Κάθε φορά που χρησιμοποιείς το OMONOIA Wallet by sKash λαμβάνεις βαθμούς, τους οποίους μπορείς να εξαργυρώσεις με εκπτώσεις, δώρα και προσφορές! Για να ενεργοποιηθεί το OMONOIA Wallet by sKash χρειάζονται μόνο 3 λεπτά! 

Το sKash είναι το μέλλον στις πληρωμές, τις μεταφορές χρημάτων και τις τραπεζικές συναλλαγές. Χρησιμοποιώντας το OMONOIA Wallet by sKash μπορείς να στέλλεις και να λαμβάνεις χρήματα από συγγενείς και φίλους, να μεταφέρεις χρήματα από και προς οποιονδήποτε τραπεζικό λογαριασμό, να κάνεις ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ χωρίς κάρτα, καθώς και να πληρώνεις τις αγορές και τους λογαριασμούς σου πολύ γρήγορα. Όλα αυτά δωρεάν και σε όλη την Κύπρο. 

Πρόκειται για Κυπριακό προϊόν της AstroBank Ltd για την τοπική αγορά, διαθέσιμο και χρήσιμο για Κύπριους και Ευρωπαίους πολίτες κάτοικους Κύπρου. 

Εγκατάσταση / Πληροφορίες: www.skash.com/omonoiawallet
Υποστήριξη / Επικοινωνία: 77787087

Ευχαριστούμε θερμά το sKash για την πρωτοποριακή συνεργασία. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο προϊόν με ανταποδοτικό χαρακτήρα, το οποίο είμαστε βέβαιοι πως θα αγκαλιάσει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο