"Ήταν θετικό που οι ποδοσφαιριστές είδαν αυτή την ατμόσφαιρα"

Το ισόπαλο φιλικό με την Ανόρθωση, την ατμόσφαιρα στο ΓΣΠ αλλά και τη συνέχεια σχολίασε ο τεχνικός της Ομόνοιας Χένινγ Μπεργκ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των "πρασίνων".

Οι δηλώσεις του Νορβηγού τεχνικού:

"Ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι στην έδρα μας, ένα καλό παιχνίδι προετοιμασίας. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη από πλευράς κόσμου. Ήταν καλό που τους είδαμε στο γήπεδο, βοήθησαν τους ποδοσφαιριστές για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και γενικά να κάνουν ένα καλό παιχνίδι. Ήταν θετικό που είχαμε αυτή τη συμπαράσταση, φαίνεται και από αυτό ότι η Ομόνοια είναι μια μεγάλη ομάδα και ο κόσμος νοιάζεται για αυτήν. Επίσης, ήταν θετικό που και οι ποδοσφαιριστές είδαν αυτή την ατμόσφαιρα".

Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος του φιλικού με την Ανόρθωση ο κ. Μπεργκ ανέφερε: 

"Είχαμε καλή παρουσία, μπορούσαμε για καλύτερες τελικές επιλογές και προσπάθειες. Στα τελευταία λεπτά ήταν φυσιολογική η εικόνα διότι δεν είμαστε ακόμη 100% έτοιμοι, όμως σε γενικές γραμμές ήταν ένα καλό παιχνίδι και θα μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε για την έναρξη του πρωταθλήματος. Είχαμε καλά χρονικά διαστήματα, είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες και μπορούσαμε να σκοράρουμε. Η αφοσίωση των παικτών και η νοοτροπία που έδειξαν για να δώσουν το καλύτερο και να παλέψουν για την Ομόνοια είναι πολύ θετικά. Ήταν συγκεντρωμένοι και έδειξαν την σωστή συμπεριφορά και νοοτροπία. Τους βοήθησε σε μεγάλο βαθμό και η ατμόσφαιρα από τον κόσμο. 

Καταλήγοντας, σημείωσε για τη συνέχεια: 

"Συνεχίζουμε τη δουλειά με έμφαση στις λεπτομέρειες σε σχέση με αυτά που θέλουμε να κάνουμε στο γήπεδο. Τώρα έχουμε καλύτερη βάση, καλύτερο συντονισμό και περισσότερα καλά χρονικά διαστήματα. Θα προπονηθούμε αυτή τη βδομάδα και ακολούθως ένα γκρουπ παικτών θα παίξει με την ΑΕΛ και ένα άλλο γκρουπ παικτών με τη Νέα Σαλαμίνα. Θα πάρουν όλοι 90λεπτο και οι πιο έτοιμοι θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο