Ο απολογισμός των φιλικών και η ανάγκη για βελτίωση!

Οκτώ φιλικά έχει δώσει μέχρι στιγμής η Ανόρθωση, τόσο στο στάδιο προετοιμασίας της όσο και επί κυπριακού εδάφους, για να εισέλθουν οι ποδοσφαιριστές σε ρυθμούς αγώνων, να λυθούν τα πόδια και να δέσει η ομάδα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια σαφώς και δεν μένει όσο ικανοποιημένος θα ήθελε, μετρά απολογισμό τέσσερις νίκες, 7 γκολ, ενώ σε όλα τα παιχνίδια η "Κυρία" έβγαλε προς τα έξω ότι θα πρέπει να βελτιωθεί η εικόνα της επιθετικά.

Υστερεί στο επιθετικό κομμάτι, φάνηκε από τώρα ότι δεν έχει το εύκολο γκολ, ενώ ήταν κάτι που το είδαμε και σήμερα στο ΓΣΠ, στο φιλικό με την Ομόνοια. Τ' ότι ο αντίπαλος είχε σωρεία ευκαιριών για ν' ανοίξει το σκορ και η Ανόρθωση με δυσκολία έφτανε στα καρέ του Ουζόχο, φανερώνουν αδυναμίες στις οποίες θα πρέπει να δουλέψει ο Τιμούρ, αυτές τις δύο εβδομάδες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Πρέπει να γίνει πιο επιθετική στο παιχνίδι της, να κυνηγάει το γκολ και να παίζει περισσότερο από τα πλάγια. Είναι αλήθεια ότι στο δυνατό φιλικό με την Ομόνοια, η Ανόρθωση δεν πρόσφερε και το καλύτερο θέαμα, όμως δεν παύει απλά να καταγράφεται στα 90λεπτα φιλικά.

Έρχονται όπου να ' ναι τα επίσημα παιχνίδια και εκεί θα γίνει περισσότερη κριτική... Για την ώρα ο Κετσπάγια οφείλει να έχει σε πολύ μεγάλο βαθμό έτοιμο τους ποδοσφαιριστές του στο "Αντώνης Καράς", ενόψει της πρεμιέρας στο δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο στάδιο.

Τα φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής η Ανόρθωση: 

Ομόνοια-Ανόρθωση 0-0
ΕΝΠ-Ανόρθωση 0-1
ΑΟΑΝ-Ανόρθωση 0-1
Ανόρθωση-Σάρτζα 1-0
Ανόρθωση-Εξελσιόρ 2-1
Ανόρθωση-Αλ Τααβόν 1-2
Ανόρθωση-Go Ahead Eagles 1-1
Εθνικός Άχνας-Ανόρθωση 1-0
 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο