Η Ομόνοια που άρεσε και η δουλειά πριν τα επίσημα

Αισιόδοξη εμφάνιση και ενθαρρυντικά μηνύματα ήταν αυτά που άφησε η Ομόνοια στο φιλικό με την Ανόρθωση, με τους "πράσινους" να τα πηγαίνουν σε γενικές γραμμές αρκετά καλά, να έχουν τα ξεσπάσματα τους, έλειπε όμως το γκολ.

ΕΔΩ όλες οι ειδήσεις για την Ομόνοια 

Σωστά ο κ. Μπέργκ σημείωσε ότι στα τελευταία στάδια του αγώνα κάπου ο ρυθμός και η εικόνα του αγώνα είχαν χαλάσει, όμως και λόγω εποχής και ετοιμότητας των ομάδων είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η χθεσινή Ομόνοια άρεσε, άρεσε γιατί είχε αρκετές τελικές, άρεσε γιατί παρά τον χαρακτήρα του φιλικού αγώνα έδειχνε ότι ήθελε με κάθε τρόπο να κερδίσει.

Είχε τον Χριστοφή σε καλή μέρα στο πρώτο 45λεπτο, ενώ ο Ισραηλινός Εζρά στην επανάληψη έδειξε μπόλικη διάθεση, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στους αμυντικούς της Ανόρθωσης. Είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει και θα τον εκμεταλλευτεί σε αυτό ο Νορβηγός τεχνικός.

Το δείγμα ήταν θετικό, χρειάζεται όμως δουλειά για να τελειοποιηθεί το σύνολο δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Φάνηκε καλοδουλεμένη ομάδα, ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ανώτερη από την αντίπαλο της. Τ' ότι δεν κατάφερε να σκοράρει ένα γκολ ήταν στα αρνητικά του παιχνιδιού, αυτό όμως είναι θέμα που θα το χειριστεί η ομάδα του προγραμματισμού, αφού καλούνται να δράσουν πάνω σε αυτό άμεσα και αποτελεσματικά. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο