Σχεδόν απόλυτο… copy-paste!

Όπως οδηγήθηκε στη διακοπή του Μαρτίου, έτσι επέστρεψε από αυτήν η ΑΕΛ.

Την εντός έδρας ισοπαλία με τη Δόξα ακολούθησε αυτή κόντρα στον Εθνικό Άχνας, με αποτέλεσμα ο λεμεσιανός σύλλογος να μείνει στο -6 από την πρώτη θέση στο δεύτερο γκρουπ, στην οποία -κατά τον προπονητή του- στοχεύει.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» συμπλήρωσαν τρεις διαδοχικές ισοπαλίες και συνολικά μετρούν τέσσερις σε έξι αγωνιστικές στα πλέι οφ, ήτοι μία περισσότερη απ’ όσες στις 26 αγωνιστικές της α’ φάσης!

Η προηγούμενη φορά που η ΑΕΛ μέτρησε τρεις συναπτές ισοπαλίες ήταν πριν από σχεδόν ένα χρόνο και δη από τις 22 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου, τότε από την έβδομη μέχρι και την ένατη αγωνιστική της β’ φάσης.

Μια σύγκριση των δύο σερί αναδεικνύει εντυπωσιακά πολλές ομοιότητες. Την περασμένη περίοδο οι δύο ισοπαλίες ήταν κόντρα σε Δόξα και Νέα Σαλαμίνα, ακριβώς όπως και αυτή τη χρονιά, ενώ η τρίτη ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό, τη θέση του οποίου στην α’ κατηγορία πήρε ο Εθνικός.

Σχεδόν ταυτόσημα και τα αποτελέσματα: όπως και πέρυσι, έτσι κι εφέτος η ΑΕΛ έμεινε στο 0-0 με τη Δόξα, το 1-1 με τον Ολυμπιακό έδωσε τη θέση του στο 1-1 με τον Εθνικό και η μόνη διαφορά σημειώνεται στην ισοπαλία με τους «ερυθρολεύκους»: το περυσινό 3-3 διαδέχτηκε αυτή τη χρονιά το 1-1.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο