Βάζει στόχους, βλέπει αποτέλεσμα... και περιμένει

Άλλο ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για την ΑΕΛ. Κόντρα στην Καρμιώτισσα πήρε τον βαθμό μετά το ισόπαλο 0-0. 

Ο Αλέξης Γαρπόζης, καλείται να διαχειριστεί το ρόστερ του και προσπαθεί μέσα από τα παιχνίδια του Β' γκρουπ να δοκιμάσει πράγματα και να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς κύπριους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, γι αυτό το θέμα έβγαλε παράπονο ο Κύπριος τεχνικός και τόνισε πως τον κατηγορούν στην Λεμεσό ότι δεν δίνει ευκαιρίες. 

Το κάνει, αλλά όχι σε βαθμό που θα περίμενε ο κόσμος, μιας και η ΑΕΛ αγωνίζεται στο Β γκρουπ με τους αγώνες της να είναι αδιάφοροι. Γι' αυτό υπάρχει αυτή η συζήτηση. Όπως και να έχει αυτός ξέρει καλύτερα. 

Όσον αφορά τους στόχους που βάζει ο Κύπριος τεχνικός με τους παίκτες του, είναι κάτι σαν στοίχημα με στόχο να πετύχουν πράγματα. Βλέπει ο ίδιος προσπάθεια όπως τόνισε και περιμένει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση στην πορεία. 

Για την επόμενη χρονιά; Είναι κάτι που όλοι περιμένουν στην ΑΕΛ. Θυμίζουμε, είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις των νομικών της ομάδας με εταιρεία από Γερμανία για να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αν επέλθει συμφωνία θα περιμένουμε πολλές αλλαγές στο οικοδόμημα της ΑΕΛ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο