«Αλίμονο να είχαμε ανησυχία από τα φιλικά, έχουμε τα παραδείγματα των Ρεάλ και Λίβερπουλ»

Για την προσδοκία της ομάδας να είναι όσο πιο έτοιμη γίνεται στην πρεμιέρα, την περίπτωση Κατσαράβα και τα μεταγραφικά μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ετοιμότητα της ομάδας μετά τα φιλικά: «Μίλησε και ο ίδιος ο προπονητής για τα εύκολα γκολ που δεχτήκαμε με την Πάφο και τη βελτίωση που θέλουμε για να μετουσιώνουμε τις φάσεις. Είναι αισιόδοξος και ικανοποιημένος από τη δουλειά που έγινε στην προετοιμασία και τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών. Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ θέλουμε να είναι η ομάδα όσο πιο έτοιμη γίνεται απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και σκληροτράχηλη. Υπάρχει πίστη στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή, αλίμονο να είχαμε ανησυχία από τα φιλικά. Έχουμε παραδείγματα και με Ρεάλ και Λίβερπουλ».

Για το ενδεχόμενο «Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να αποχωρήσει ποδοσφαιριστής. Ο μόνος που είναι υποψήφιος αφού έχει προκύψει επίσημο ενδιαφέρον από τρεις ομάδες του εξωτερικού είναι ο Κατσαράβα. Δεν υπάρχει όμως επίσημη πρόταση. Εφόσον προκύψει θα την αξιολογήσουμε και πιθανόν να προχωρήσουμε στην πώληση του ποδοσφαιριστή. Κάποιες από τις ομάδες είναι και εκτός Ευρώπης».

Για την ετοιμότητα της ομάδας να αντικαταστήσει τον Κατσαράβα εφόσον αποχωρήσει: «Πάντοτε στα όρια του δυνατού, δεν υπάρχουν συμφωνίες αλλά συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών υπάρχουν και αξιολογούνται. Οι απαραίτητες ενέργειες θα γίνουν μόλις υπάρξουν νεότερα με Κατσαράβα».

Για τα αγωνιστικά: «Λόρια και Σελίν θα κάνουν αγώνα δρόμου, είναι περισσότερα τα θετικά νέα ως προς την επιστροφή ποδοσφαιριστών παρά τα αρνητικά».
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο