ΑΕΚ: Τα εισιτήρια με Ανόρθωση

Ανακοίνωση από την ΑΕΚ για την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων του αγώνα με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής της Β' Φάσης του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Ανόρθωση στο AEK ARENA, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (28/04), στις 19:00.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα ηλεκτρονικά και από την Μπουτίκ του Σωματείου (Δευτέρα: 11:00-13:00, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-13:00, 15:00-18:00, Σάββατο: 09:00-13:00). Για ηλεκτρονικές αγορές εισιτηρίων πατήστε εδώ. Εισιτήρια θα πωλούνται και στα ταμεία του γηπέδου την μέρα του αγώνα.  

Εισιτήρια θα πωλούνται ΜΟΝΟ σε φιλάθλους που έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα εισιτηρίων της ομάδας μας και έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε τουλάχιστον 5 παιχνίδια την περσινή (2022/23) και την φετινή (2023/24) αγωνιστική περίοδο. 
 
Για την εξέδρα Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική) η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και του παιδικού στο 1 ευρώ.

Για τις εξέδρες AJK Group (Ανατολική) και Πετρολίνα (Νότια) η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 5 ευρώ και του παιδικού στο 1 ευρώ.

Η αγορά παιδικού εισιτηρίου γίνεται ΜΟΝΟ με την επίδειξη πολιτικής ταυτότητας, ενώ τα παιδικά εισιτήρια δεν είναι διαθέσιμα για ηλεκτρονική αγορά. 

Για την έκδοση εισιτηρίου απαιτείται Κάρτα Φιλάθλου. Οι Κάρτες Φίλαθλου έχουν ανανεωθεί αυτόματα. Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο