Θετική εξέλιξη: Επέστρεψε στις προπονήσεις!

Στον ΣΠOΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος και αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα για την «ελαφρά ταξιαρχία». Προέκυψε θετική εξέλιξη στα αγωνιστικά δεδομένα.

Αναλυτικά:

«Είναι σημαντικό παιχνίδι για μας και την προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη. Όπως είναι τα βαθμολογικά δεδομένα θα πρέπει να κερδίσουμε ή τουλάχιστον να μην χάσουμε και να κερδίσουμε πάση θησεία το επόμενο για να διασφαλίσουμε αν μη τι άλλο την τέταρτη θέση που υπό προϋποθέσεις μπορεί να μας δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο».

Για την τρίτη θέση: «Για να εξαρτάται απόλυτα από εμάς πρέπει να κάνουμε δυο νίκες και ταυτόχρονα να μην κερδίσει η Ομόνοια τα παιχνίδια της. Εκείνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κρατήσουμε την τέταρτη θέση».

Για την Πάφο: «Η Πάφος είναι σε πολύ καλό φεγγάρι. Πρέπει και εμείς να κάνουμε μια παρουσία σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες».

Αγωνιστικά: «Έχουμε δεδομένα εκτός τους τιμωρημένους Μπέγκτσον και Σανέ. Εκτός ο Νίκολιτς που έχει μια οικογενειακή υποχρέωση και πήγε στην πατρίδα του με άδεια από τη διοίκηση. Αμφίβολοι οι Σαβό, Μαγιαμπέλα και Κοκόριν που έχουν προβλήματα τραυματισμών. Γιαγκό και Καζού είναι ξανά στη διάθεση του προπονητή».

Για τους αμφίβολους: «Είναι νωρίς να κάνω εκτίμηση. Ακολουθούν μέρος του κανονικού δεν είναι όλοι στην ίδια ευθεία, αλλά είναι νωρίς για να κάνω εκτίμηση».

Για Στρούσκι: «Ο Στρούσκι επέστρεψε στις προπονήσεις και προπονήθηκε κανονικά. Θα δούμε ποια θα είναι η εκτίμηση των γιατρών γιατί ταλαιπωρήθηκε αρκετά. Αν δεν είναι εκατό τοις εκατό βέβαιο πως μπορεί να παίξει δεν θα ρισκάρουμε».

Για το ότι ο Σπιλέφσκι συμπλήρωσε εκατό συμμετοχές στον πάγκο του Άρη: «Όπως είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο θεωρώ πως είναι πραγματικά μεγάλο επίτευγμά και με την συχνότητα που αλλάζουμε προπονητές στην Κύπρο. Κατάφερε να γίνει ο μακράν πιο επιτυχημένος στην ιστορία της ομάδας μας».

«Έχει βελτιώσει αρκετούς ποδοσφαιριστές ο Αλεξέι Σπιλέφσκι γιατί να μην ξεχνάμε πως αρκετοί παίκτες έγιναν διεθνείς όντας ποδοσφαιριστές του Άρη και για μας αυτό λέει πολλά».

Για το ότι δέχεται εύκολα κάρτες: «Έχω την εντύπωση πως τα τελευταία παιχνίδια δείχνει πολύ πιο ήρεμος και ευελπιστούμε πως θα συνεχίσει έτσι».

Για το μέλλον του: «Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 αν δεν κάνω λάθος. Υπέγραψε διετές συμβόλαιο πέρσι όπως και οι βοηθοί του. Διαβάζουμε διάφορα αλλά δεν ισχύει τίποτα. Αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα... θα αποχωρήσει αν βρεθεί κάποια νέα πρόκληση από καλύτερο πρωτάθλημα. Δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα μας».

Για κάποια πράγματα που θέλει να βελτιώσει: «Είναι διαπιστώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της σεζόν, κι αν δεν βγούμε Ευρώπη δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά τα πράγματα που θέλει να βελτιώσει».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο