Μίλησε για φυσική κατάσταση ο Κόπιτς, αιχμή για τη διαιτησία ο Πουρσαϊτίδης

Οι δηλώσεις των δύο προπονητών μετά την νίκη της Πάφου επί της Νέας Σαλαμίνας στο «Αμμόχωστος».

Ζέλικο Κόπιτς: «Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος προετοιμασίας. Αλλάξαμε πολλούς παίκτες. Είχαμε μικρό αριθμό ποδοσφαιριστών στη προετοιμασία. Ήταν αρκετά δύσκολη η δουλειά και είχαμε μικρό αριθμό φιλικών αγώνων. Όποιος καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο, θα κατανοήσει αυτά που λέω. Ήρθαν παίκτες τις τελευταίες μέρες, όπως ο Μπεσάρα, ο Βαλεριάνος. Στο τέλος οι ποδοσφαιριστές έκαναν εντυπωσιακή δουλειά. Άκουσαν τις οδηγίες μου και ακολούθησαν το πλάνο. Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίζεις τη Νέα Σαλαμίνα. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα στο τέλος με την αντοχή. Ήταν προφανές αυτό. Εν τέλει αξίζαμε αυτή τη νίκη. 

Πάμε βήμα-βήμα. Να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος και θα πουμε για τους στόχους μας. Υπάρχουν ακόμη κενά, περιμένουμε αμυντικούς. Ο στόχος είναι να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Σάββας Πουρσαϊτίδης: «Ήταν ένα παιχνίδι που ξεκινήσαμε φανταστικά, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες και είχαμε τον αντίπαλο στην περιοχή του. Μετά η Πάφος ισορρόπησε και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε αλλά βρεθήκαμε στο 45' πίσω στο σκορ και ήταν πολύ δύσκολο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε κάποια πράγματα. Βάλαμε πίεση, σκοράραμε, εκεί που είχαμε τον αντίπαλο στην περιοχή του και ήταν θέμα χρόνου να σκοράρουμε, δεχθήκαμε ένα γκολ απ' το πουθενά. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι για τον κόσμο, ο οποίος βοήθησε και έφυγε πικραμένος. Το χειρότερο αποτέλεσμα ήταν αυτό, το πιο δίκαιο η ισοπαλία. Συνεχίζουμε, είναι πολύ νωρίς. Είχαμε πέντε νέα πρόσωπα στην εντεκάδα. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, τον θέλουμε και στα επόμενα παιχνίδια.

Καλή συνέχεια στον συνάδελφο και να ευχηθώ λίγα λάθη σε όλους. Σε προπονητές, ποδοσφαιριστές και διαιτητές. Κάποια λάθη είναι ανθρώπινα αλλά καθορίζουν αποτελέσματα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο