Παρακάμερα με 6 δηλώσεις (video)

Δείτε την παρακάμερα του γνωστού οπαδού της Ανόρθωσης Χαρίλαου Παπαϊωάννου, σχετικά με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ. Στο βίντεο υπάρχουν και δηλώσεις ποδοσφαιριστών. 

Γιωργαλλίδης: Ήταν κάτι που περίμενα πολλή καιρό, η ομάδα έδειξε ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Μπορούσαμε να νικήσουμε, δείξαμε πολύ καλά στοιχεία και σίγουρα είναι μια ελπιδοφόρα εμφάνιση για το μέλλον.

Σίντενφελντ: Δεν είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, διότι αξίζαμε να κερδίσουμε. Παίξαμε πολύ καλά, δείξαμε χαρακτήρα, δείξαμε στοιχεία που δεν είχαμε δείξει στην προετοιμασία. Είμαι χαρούμενος για τον κόσμο, ελπίζω να είναι μαζί μας όλη την σεζόν. 

Βργκοτς: Όταν δεν μπορείς να πάρεις τους τρεις βαθμούς, είναι οκ ο ένας βαθμός. Ο στόχος ήταν οι τρες βαθμοί αλλά για πρώτο παιχνίδι ήμασταν οκ.

Οκριασβίλι: Ήταν ένα καλό παιχνίδι, νομίζω ήμασταν πιο κοντά στο να κερδίσουμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Παίξαμε σαν ομάδα, αλλά ήταν πάρα πάρα πολύ δύσκολο να παίξεις με τόση ζέστη. Ευχαριστούμε τον κόσμο, ήταν εντυπωσιακοί.

Λόρια: Ήταν πολύ καλή η υποστήριξη του κόσμου. Ήταν πολύ καλό παιχνίδι, θα ήταν καλύτερα αν κερδίζαμε αλλά θα ήταν καλύτερα αν κερδίζαμε. 

Βασιλακάκης: Ήταν μοιρασμένο παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες μας. Για πρώτο παιχνίδι ήταν καλά, είμαστε καινούργια ομάδα, έχουμε αρκετό δρόμο. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, αν το γήπεδο ήταν ποδοσφαιρικό θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο