Ομόνοια 29ης: «Περίεργη και φτηνή η δικαιολογία του ΓΣΠ - πρασινίζει η Περιστερώνα»

Ανακοίνωση από την Ομόνοια 29ης με όλες τις λεπτομέρειες για το γηπεδικό και την κατάληξη τους στο γήπεδο της Περιστερώνας. Στην ανακοίνωση της γίνεται αναφορά των γεγονότων για το ΓΣΠ και την αρνητική απάντηση από το στάδιο της πρωτεύουσας, ενώ ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να δεχθούν να φύγουν από το στάδιο «Κατωκοπιά-Επιστροφή-Γλαύκος Κληρίδης».

Η ανακοίνωση:

«Ίσως να είναι η μοίρα μας να ταλαιπωρούμαστε να βρούμε ομοσπονδίες και γήπεδα να μας δεχτούν, ίσως πάλι να είναι το πως κάποιοι θέλουν να ορίσουν την μοίρα μας, τους λέμε όμως από τώρα, ότι όλα αυτά, τόσα χρόνια δεν μας αποδυνάμωσαν, αλλά μας έκαναν ακόμη πιο δυνατούς.

Έξι ολόκληρα χρόνια ταλαιπωρούμαστε με την έδρα του σωματείου μας έχοντας αλλάξει πάνω από 10 γήπεδα, έξι χρόνια που η αστυνομία μας έχει βγάλει πάμπολλες φορές από την έδρα μας για να παίξουμε αλλού με πρόσφατο παράδειγμα τον τελικό πρωταθλήματος με την Ομόνοια Αραδίππου (κι ας μην βγήκαμε να κάνουμε θέμα) που η αστυνομία με επιστολή της έκρινε ως ακατάλληλο το Δάλι αναγκάζοντας μας να βρούμε άλλο γήπεδο και στο τέλος να καταλήξουμε στο ΓΣΠ. Η ίδια αστυνομία που έκρινε ως ακατάλληλο το Μακάρειο για τον αγώνα Κυπέλλου με την Ανόρθωση αναγκάζοντας μας στην ουσία και στις 2 περιπτώσεις να επωμιστούμε το μεγάλο κόστος του ΓΣΠ αποκλειστικά μόνοι μας.

Για αυτό με την άνοδο μας στην Α’ κατηγορία και για να λήξει το θέμα με την έδρα μας μια και καλή, ζητήσαμε επίσημα το ΓΣΠ και μάλιστα με συγκεκριμένες κινήσεις τους προτείναμε να προπληρώσουμε το γήπεδο για όλη την χρόνια. Το να αγωνιζόμαστε στο ΓΣΠ ήταν επιθυμία της αστυνομίας και της πολιτείας για αυτό και θεωρήσαμε ότι προς αυτή την κατεύθυνση θα δούλευαν όλοι.

Αντ’αυτού το ΓΣΠ με μια απόφαση που μόνο περίεργη μπορεί να χαρακτηριστεί μας ενημέρωσε ότι για προστασία του γρασιδιού δεν μπορεί να αγωνίζεται 3η ομάδα στο γήπεδο. Βέβαια αυτό όπως καταλαβαίνεται όλοι είναι μια φτηνή δικαιολογία (μιας και με την προπληρωμή δεν μπορούσαν να επικαλεστούν το οικονομικό) αφού όταν ο Ολυμπιακός βρισκόταν στη 1η κατηγορία αγωνιζόταν στο γήπεδο ενώ με την μορφή που θα πάρει το Β’ γκρουπ την νέα χρόνια η ομάδα μας θα αγωνιστεί πιο λίγα παιχνίδια. Βέβαια η αστυνομία και η πολιτεία που θέλει να μας αλλάζει γήπεδα όποτε της κάνει κέφι, σε όλη αυτή την διαδικασία ήταν απούσα αφήνοντας μας πάλι εμάς να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα.

Μέχρι σήμερα έχουμε αποδείξει ότι κάθε εμπόδιο (που μας βάζουν) είναι για καλό και επειδή εμείς που γυρίσαμε τα χωράφια του Αγροτικού δεν έχουμε και κανένα βίτσιο να παίξουμε στο ΓΣΠ, άμεσα την ίδια μέρα όταν ενημερωθήκαμε για την αρνητική απάντηση κλείσαμε το γήπεδο της Δόξας Κατωκοπιάς στη Περιστερώνα.

Όταν βγήκαμε στη Β’ Κατηγορία και ζητήσαμε το Μακάρειο δεν μας το έδωσαν νομιζόμενοι ότι μας χτυπούν, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάμε στο Δάλι το οποίο κάναμε σπίτι μας. Έτσι και τώρα θα πάμε στη Περιστερώνα και θα την κάνουμε έδρα μας και ας γίνει ξεκάθαρο σε όλους ότι αν ξεκινήσουμε να αγωνιζόμαστε στην Περιστερώνα ούτε 1 μέτρο από το γήπεδο μας δεν θα δεχτούμε να μετακινηθούμε. Όχι αγώνας ψηλής επικινδυνότητας να είναι ότι θέλουν ας τα ονομάσουν, ξέρουν πολύ καλά και το έχουμε αποδείξει ότι όταν θέλουμε τα παιχνίδια θα παίζονται στην έδρα μας και ότι θέλουν ας ζητάνε.

Οπόταν Ομονοιάτισσες και Ομονοιάτες το να βουλιάξει το Δάλι θα γίνει να βουλιάξει η Περιστερώνα μέσα και έξω από το γήπεδο. Να γεμίσουν οι ταράτσες, τα μπαλκόνια, και τα γύρω χωράφια από το Λαό που δεν θα βγάλει κάρτα. Να γεμίσουν οι κερκίδες και τα κάγκελα από αυτούς που θα μπαίνουν. Να πρασινίζουν σε κάθε παιχνίδι οι δρόμοι που οδηγούν στο γήπεδο, να ζήσει ακόμα ένα χωριό τον Πράσινο Λαό.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ

Υ.Γ - Για τα μέλη επόμενο ραντεβού 12 Ιουνίου στη Γενική Συνέλευση να τα πούμε για όλα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο