Ομ. Αραδίππου: Το νεότερο με προπονητή, έδρα και άλλες εκκρεμότητες

Η πορεία του πρωταθλητισμού και η παρουσία της στα μεγάλα σαλόνια, μεγαλώνουν ακόμη πιο πολύ την Ομόνοια Αραδίππου. Επικρατεί ενθουσιασμός γι’ αυτό που πέτυχε η ομάδα τη φετινή σεζόν, έχοντας ως στόχο για την νέα περίοδο την παραμονή στην κατηγορία. 

Λίγο πριν το τέλος Μαΐου και στην Ομόνοια Αραδίππου υπάρχουν αρκετά μέτωπα ανοιχτά που σιγά – σιγά θα πρέπει να πάρουν την τελική τους μορφή ενόψει νέας περιόδου. Αρχικά το θέμα προπονητή δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί.. Αν και η παραμονή του Χιούγκο Μάρτινς θεωρείται δεδομένη, στην Ομόνοια Αραδίππου είναι στην αναμονή να επισημοποιηθούν τα απαραίτητα έγγραφα.

Όσον αφορά τα τηλεοπτικά η ομάδα της Αραδίππου ήταν ήδη συμφωνημένη πριν την άνοδο της με τη Cytavision, με συμβόλαιο που ήταν ήδη σε ισχύει, ενώ ανοιχτό μεγάλο θέμα παραμένει και η έδρα της νέας περιόδου. Στην Ομόνοια Αραδίππου είναι στην αναμονή για την απάντηση της Ανόρθωσης, ώστε να χρησιμοποιούν και αυτοί ως έδρα το «Αντώνης Παπαδόπουλος», όμως τ’ όλο ζήτημα καθυστερεί. Μία εκκρεμότητα που πρέπει να κλείσει αφού μέσα Ιουνίου, συγκεκριμένα στις 16 θα πρέπει να δηλωθούν οι έδρες στην ΚΟΠ. Για την Ομόνοια είναι δύσκολο να βρεθεί εναλλακτική αφού στο στάδιο «Αμμόχωστος» θ’ αγωνίζονται ήδη δύο ομάδες (Σαλαμίνα – Καρμιώτισσα) και το ΑΕΚ Αρένα που είναι διαθέσιμο, δεν είναι στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι και όσον αφορά το ρόστερ δεν υπάρχει τίποτα νεότερο, το ΔΣ δεν μπήκε σε καμία συζήτηση με υφιστάμενους παίκτες για παραμονή ή αποδέσμευση αν και όπως πληροφορούμαστε αρκετοί θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν, αφού δίνεται προτεραιότητα στο να κλείσει το θέμα προπονητή και μετά τα υπόλοιπα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο