Εξέλιξη: Αναλαμβάνουν το βάρος και την ευθύνη των μετοχών στο Σωματείο;

Μια πολύ σοβαρή εξέλιξη φαίνεται να προκύπτει τις τελευταίες ώρες στην Ανόρθωση ιδιαίτερα ενόψει της αυριανής σημαντικής συνεδρίας του συλλόγου.

Φαίνεται ότι το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου (η πλειοψηφία τουλάχιστον) γέρνει προς την ανάληψη των μετοχών από τον Χρήστο Πουλλαΐδη, αναλαμβάνοντας έτσι μια τεράστια ευθύνη και βάρος.

Η αλήθεια είναι ότι κυριαρχούσε η άποψη πως θα άφηναν την συμφωνία διαχείρισης να λήξει μέχρι το τέλος του μήνα, παρ’ όλα αυτά η νέα εξέλιξη θέλει το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου να αναλαμβάνει τις μετοχές και το ποδοσφαιρικό παράλληλα.

Πρόκειται για ένα μεγάλο βάρος που θα κληθούν να αναλάβουν και το ερώτημα είναι πως θα μπορέσουν να διαχειριστούν τα τόσα πολλά ανοιχτά θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Έχουν τις λύσεις στα τόσα σημαντικά θέματα και προβλήματα που προκύπτουν ή είναι μια κίνηση που θα φέρει και πάλι την Ανόρθωση στον ίδιο παρονομαστή;

Είναι αρκετά τα ερωτήματα που προκύπτουν και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσο το σωματείο εφόσον αναλάβει αυτό το βάρος, θα μπορέσει να τα απαντήσει και να βγάλει το πλοίο που λέγεται Ανόρθωση από τις μεγάλες φορτούνες. 

Εφόσον πάντως γίνει η μεταβίβαση των μετοχών, τότε η συμφωνία διαχείρισης πρόκειται να ανανεωθεί για ακόμη 10 χρόνια, με τον ίδιο τον Χρήστο Πουλλαΐδη να έχει σίγουρα εντός της συγκεκριμένης συμφωνίας ορίσει και τους δικούς του όρους. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο