Πρώτες δηλώσεις Πετράκη: «Ελληνική αγορά και όχι μόνο» - Τι είπε για Ψάλτη-Ζαχαρίου

Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο νέος τεχνικός της Ομόνοιας 29Μ, Γιώργος Πετράκης.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός αναφέρθηκε στην απόφασή του να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στους «πράσινους», όπως και στους στόχους που έχει θέσει με τη νεοφώτιστη.

Όσα δήλωσε:

Ότι θα βρεθεί σε μια ομάδα με αρκετό κόσμο: «Δεν σας κρύβω ότι επιδίωκα να βρεθώ σε μια ομάδα που να έχει φιλάθλους και να την ακολουθούν. Την ομορφιά και την αγάπη την εισπράττουμε πολύ περισσότερο.».

Για τους στόχους και τον προγραμματισμό: «Σε συνεργασία με τους υπεύθυνους της ομάδας, το πρώτο μέλημα είναι να μπορέσουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να παρουσιαστεί η ομάδα απόλυτα ανταγωνιστική. Να μπουν οι βάσεις έτσι ώστε να υπάρχει συνέχεια. Σίγουρα δεν θα αλλάξει η φιλοσοφία της ομάδας, όσο αφορά τον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Ταυτόχρονα θα πρέπει αν κάνουμε καλή εκτίμηση των προϋποθέσεων. Δυστυχώς, δεν είναι πάρα πολλά τα παιδιά που είναι έτοιμα και έχουν εμπειρία στην πρώτη κατηγορία, χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παίκτες. Θέλουμε να βοηθήσουμε τον Κύπριο ποδοσφαιριστή και να μας βοηθήσει».

Πόσες μεταγραφές θα πραγματοποιηθούν: «Δεν θα πω κάποιο ακριβή αριθμό. Θα δούμε πρώτα τους Κύπριου και ποιους μπορούμε να αποκτήσουμε και μετέπειτα αν δεν βρούμε, τότε θα πάμε στην επιλογή ξένων».

Για την απόκτηση Κύπριων ποδοσφαιριστών: «Ασφαλώς και υπάρχουν αξιόλογα παιδιά και ποδοσφαιριστές. Από την άλλη, υπάρχει και βαθμός δυσκολίας. Παίκτες οι οποίοι έχουν δείξει διαπιστευτήρια στην πρώτη κατηγορία, δεν τους θέλουμε μόνο εμείς. Προφανώς και δεν είναι εύκολες περιπτώσεις, αλλά εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν. Η ζήτηση είναι μεγάλη και ο αριθμός της προσφοράς δεν είναι κοντά με βάσει τη ζήτηση».

Για τους Ζαχαρίου και Ψάλτη: «Τυχαίνει να γνωρίζω και τους δύο. Είναι πολύ αξιόλογοι άνθρωποι και ταλαντούχοι παίκτες. Σίγουρα είναι παιδιά που έχουν δείξει τα διαπιστευτήρια τους και σίγουρα θα μπορούσαν να μας ενδιαφέρουν ».

Σε ποιες χώρες κοιτάζουν για παίκτες: «Ελληνικό και όχι μόνο. Έχει να κάνει με τα κριτήρια που εμείς έχουμε θέσει».

Για την απόφαση του να συνεχίσει στην Ομόνοια 29Μ: «Σίγουρα οποιαδήποτε δουλειά είναι μια νέα πρόκληση. Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να πάρω αυτή την απόφαση. Το κίνητρο και ο κόσμος, ήταν ένα πολύ σημαντικό σημείο της απόφασής μου. Εντυπωσιάστηκα από τη δομή και την σκέψη που έχουν οι άνθρωποι που φτιάχνουν την ομάδα».

Αν οι οπαδοί της ομάδας θα βρίσκονται στο πλευρό της στα παιχνίδια: «Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Είναι κάτι που δεν περνάει από το χέρι μου. Εύχομαι να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας. Θέλουμε αυτή η ομάδα να παρουσιάσει το σύνολο της μπροστά στον κόσμο της».

Για τις θέσεις στις οποίες θα ενισχυθεί η ομάδα: «Το πρώτο ζητούμενο έχει να κάνει με το ήδη υφιστάμενο υλικό, ποιοι παίκτες θα είναι μαζί μας. Με βάσει αυτό, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε παίκτες με περισσότερη εμπειρία».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο