«Στη Βραζιλία για να δει παίκτες ο προπονητής μας»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον γενικό αρχηγό της Ομόνοιας Αραδίππου, Γιώργο Ηρακλέους σχετικά με όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Οι δηλώσεις του στο ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0:

Για το θέμα του προπονητή: «Έκλεισε αυτό το θέμα πριν από δύο μέρες. Μετα την εντυπωσιακή πορεία που είχαμε με τον προπονητή μας θεωρήσαμε πως είναι η καλύτερη λύση να οδηγήσει την ομάδα και στην πρώτη κατηγορία για φέτος. Μετά από 16 αγωνιστικές αήττητος και μετά από 7 σερί νίκες που μας έδωσε τόσο το πρωτάθλημα όσο και την άνοδο».

Για το ρόστερ: «Θα βασιστούμε στο περσινό μας ρόστερ. Έχουμε αρκετά προσύμφωνα με αρκετούς ποδοσφαιριστές. Θα κάνουμε κινήσεις γύρω από τις οικονομικές μας απαιτήσεις. Η διαφορά της πρώτης κατηγορίας με της δεύτερης είναι χαώδης. Θέλουμε να κτυπούμε τα παιχνίδια. Ο Χαβέλκα είχε ήδη υπογράψει, το ίδιο και ο Τζερόμ πριν το τέλος της σεζόν και με αρκετούς ποδοσφαιριστές Κύπριους επίσης».

Για ενίσχυση: «Ο προπονητής μας ήταν Πορτογαλία και ταξιδεύει Βραζιλία και πάει να δει παίκτες που ξέρει ο ίδιος. Μιλάμε καθημερινά και θέλουμε να πλαισιώσουμε την ομάδα με το καλύτερο δυνατό. Δεν γνωρίζω πόσες προσθήκες θα κάνουμε. Το μπάτζετ μας είναι κοντά στο ένα εκατομμύριο». 

Για το πότε ξεκινά η προετοιμασία: «Η προετοιμασία ξεκινάει 8 Ιουλίου».

Για το Αντώνης Παπαδόπουλος: «Έχουμε προφορική συμφωνία. Περιμένουμε να ξεπεράσει τα προβλήματα της η Ανόρθωση και μετά να μιλήσουμε».

Για άλλους παίκτες: «Σίγουρα μας ενδιαφέρουν, ο προπονητής μαζί με την διοίκηση θα προσπαθήσει να βρει κάποιες λύσεις για να έχουμε ανταγωνιστική ομάδα του χρόνου».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο