Έτσι προσεγγίζει την ιστορική της χρονιά η Ομόνοια 29Μ – Όλα τα νέα

 Ναι μεν πρωτόγνωρη η εμπειρία για την Ομόνοια 29Μ στην Α’ κατηγορία σε θέμα εμπειριών και συνθηκών, παρ’ όλα αυτά η οργάνωση είναι τέτοια στην ομάδα, που της επιτρέπει να μην νιώθει άβολα.

Σίγουρα οι ομάδες οι οποίες θα αντιμετωπίσει, τα γήπεδα στα οποία θα αγωνιστεί και το γεγονός ότι δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της (λόγω της κάρτας φιλάθλου) όπως συνήθισε όλα αυτά τα χρόνια θα είναι κάπως οξύμωρο, καλείται όμως να ζήσει μαζί του.

Η προετοιμασία των «πρασίνων» αναμένεται να ξεκινήσει αρχές Ιουλίου, με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ανδρέα Σάββα, να έχει ρίξει το βάρος για την ώρα στο ξεκαθάρισμα του υφιστάμενου ρόστερ.

Την ίδια στιγμή, βρίσκεται σε συζητήσεις και με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Πετράκη, με τον οποίο αξιολογούν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί.

Η αλήθεια είναι ότι η λίστα είναι πάρα πολύ μεγάλη και προσπαθούν οι δύο τους να την φέρουν σε ένα σημείο που θα μπορεί να αξιολογηθεί η κάθε περίπτωση ξεχωριστά πολύ καλύτερα.

Τα οικονομικά δεδομένα άλλωστε είναι πολύ συγκεκριμένα και πάνω σε αυτά θα κινηθούν στην Ομόνοια 29Μ.

Σίγουρα ενδιαφέρουν όσοι Κύπριοι ποδοσφαιριστές είναι ελεύθεροι, ωστόσο η ομάδα της Λευκωσίας δεν «παίζει» μόνη της σε αυτό το κομμάτι, καθώς το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες ομάδες.

Από εκεί και πέρα όσο αφορά την έδρα της Ομόνοιας 29Μ με βάση τα δεδομένα που είχαν μπροστά τους οι πράσινοι, επιλέχθηκε το γήπεδο της Περιστερώνας.

Αυτό γιατί το ΓΣΠ δεν μπορούσε να φιλοξενήσει λόγω των ευρωπαϊκών πάνω από δύο ομάδες ενώ και το «Αμμοχώστος» είναι πλήρες.

Στα υπόλοιπα θέματα και στα οποία θα ενημερωθούν και τα μέλη, υπάρχει προγραμματισμένη γενική συνέλευση (στις 12 Ιουνίου), στην οποία θα συζητηθούν διάφορα θέματα που άπτονται του ποδοσφαιρικού τμήματος και όχι μόνο.

Στόχος να δημιουργηθεί μια όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστική ομάδα με βάση τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν και παράλληλα να αποκτηθούν οι απαραίτητες εμπειρίες και γνώσεις που χρειάζονται για να «χτίσει» η Ομόνοια 29Μ πάνω σε αυτή την σεζόν.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο