Με την γνωστή της συνταγή η Νέα Σαλαμίνα εν όψει της νέας σεζόν

Δεν θα μπορούσε να περιμένει κάποιος κάτι διαφορετικό από τη Νέα Σαλαμίνα τη νέα σεζόν.

Ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου μαζί με τους συνεργάτες του «χτίζουν» τη νέα ομάδα με την ίδια λογική των προηγούμενων χρόνων.

Αποκτώντας δηλαδή γνώριμες λύσεις όπως είναι οι Λέζιακς και Τόμοβιτς, κάνοντας ένα συνδυασμό έμπειρων ποδοσφαιριστών με κάποιους πιο νεαρούς.

Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με την περσινή σεζόν είναι ότι ο Κύπριος τεχνικός ήταν στον πάγκο της ομάδας για ολόκληρη την χρονιά και πλέον θεωρούμε απέκτησε όλη την απαραίτητη εμπειρία για να παρουσιάσει μια ακόμα πιο βελτιωμένη Νέα Σαλαμίνα.

Ο προγραμματισμός κινείται με βάση τις δικές του επιθυμίες και τα χαρακτηριστικά που ζητάει από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και μένει ο ίδιος να δουλέψει για να αποκτήσουν μεταξύ τους και την απαραίτητη «χημεία» και ομοιογένεια.

Η ομάδα της Αμμοχώστου αναμένεται ότι και τη νέα σεζόν θα είναι μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα «χτίσει» στην πολύ καλή άμυνα και στις γρήγορες αντεπιθέσεις.

Δεδομένα ο κόσμος θα στηρίξει και φέτος την προσπάθεια που γίνεται, με την ευχή ίσως το ταξίδι στο κύπελλο να είναι ακόμα πιο μακρινό αυτή την σεζόν!

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο